Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

M a n u e l

Members
  • Număr conținut

    227
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de M a n u e l

  1. Cristian, mi s-a intamplat sa mi se fure motorina in timp ce dormeam "rupt in gura" de oboseala dupa 15 ore de program si, pentru ca nu am pazit rezervoarele, am platit cu salariul pe jumatate de luna. La faza asta nu pot fi de acord cu tine, mai ales ca au fost colegi care au platit motorina furata chiar daca aveau constatare de la politie. Eu inteleg cum e cu profesionalismul asta, totusi nu ma pot comporta ca un profesionist atata timp cat umblu zombie fiindca in loc sa ma odihnesc, pazesc rezervoarele. Arunca mii de euro pe tot felul de sisteme de supraveghere, frame-logic-uri si alte .... rahaturi ....., dar nu rup 100 euro/camion ca sa monteze niste antifurturi ca lumea.
  2. Nu am auzit sa se fi imputat cuiva inca, insa intr-adevar au trimis mesaj pe TomTom cum ca s-ar putea imputa o parte din fransiza.
  3. Acum am vazut, ai revenit? Da un semn, tot acolo ma gasesti.
  4. Ce fumezi? Pare bun! La multi ani tuturor colegilor de la KB si nu numai! S-aveti un An Nou fericit!
  5. la sfarsitul celei de-a treia saptamana iti trebuie o pauza de minim 24 ore. Daca ai facut luni pauza de 27 ore, inseamna ca ai recuperat orele neefectuate in prima saptamana. Ce e important, niciodata sa nu faci doua pauze saptamanale reduse consecutive, chiar daca intre timp ai recuperat orele lipsa. Asadar, poti face 24 intr-o saptamana, dupa maxim 6 perioade de 24 ore neaparat 45 ore de odihna, dupa care poti face din nou 24 ore.
  6. Dan, multumesc de aprecieri. Pentru mine e o onoare (si nu sunt ironic) sa fiu coleg cu tine si cu multi altii care m-au facut sa ma simt la Padborg ca acasa. Pentru un incepator e mare lucru sa nimereasca intr-un colectiv primitor si s-a dovedit ca la Kurt Beier asa este. Mai sunt si probleme, e adevarat, insa as vrea sa stiu unde e perfect. Dane, ne-am intersectat azi, aveai un trailer de Pema. Ai schimbat speditia?
  7. M a n u e l

    Totul despre ADR.

    Au inceput sa-l ceara si danezii, am inteles ca deocamdata nu se dau amenzi insa va fi obligatoriu de la anul.
  8. Aveti grija unde va parcati in Danemarca, asta-noapte camioanele a doi colegi au fost atacate cu bolovani. Li s-au spart geamurile laterale, noroc ca erau intinsi pe paturi si pietrele nu i-au lovit. Un coleg era parcat in vama la Padborg, celalalt pe la Aabenraa.
  9. Angajari se fac in functie de necesitati, cine e interesat sa sune si sa intrebe. Camioane sunt cateva sute, se lucreaza cu multe speditii. Se lucreaza singur pe cabina sau in echipaj pe cursele lungi.
  10. Am rezolvat. Nu aveam back-up, așa că am comparat contentul meu cu al unui coleg si am constatat că nu aveam folderul lang. L-am pus, acum e OK. Mulțumesc!
  11. Am o problemă: am șters folderul content, l-am pus din nou iar acum nu mai pornește, îmi dă eroarea no language files were found. Ce i-am făcut?
  12. Am greșit, am trecut 9 în loc de 11. Ideea era că poți face trei pauze de 9 ore și 3 pauze de 11 ore, iar atunci când faci pauză de 11, trebuie să ai maxim 13 ore de program, pentru a nu depăși totalul de 24 ore.
  13. Probabil 11 ore program de lucru, nu program de condus.
  14. Poți face pauză de 9 ore de trei ori pe săptămână, asta însemnând că de trei ori pe săptămână trebuie să faci maxim 13 ore de program (13 ore lucrate + 9 ore pauză = 24 ore). Dacă ai 11 ore lucrate, poți face 9 sau 11 ore de pauză, cu condiția să ai deja făcute maxim două pauze de 9 ore.
  15. Poate iți și argumentezi postarea, nu de alta dar tind să cred că habar n-ai ce vorbești. Întâmplător, colegii de la Denmark Transport trag pentru aceeași spediție la care lucrez și eu, mă întâlnesc aproape zilnic cu ei și lucrurile nu stau nici pe departe așa cum spui tu. Anco e numele spediției pentru care se trage și e o firmă daneză.
  16. Da, analizele trebuiesc făcute anual. Mai mult, la angajare trebuie să ai aviz pentru siguranța circulației, eliberat de o unitate medicală agreată de Ministerul Transporturilor, precum și aviz de la medicina muncii.
  17. Numarul de telefon e in anunț, la fel și cerința de limbă.
  18. Şanse ai, suna-l pe domnul Voicu să-ţi spună dacă are nevoie de şoferi în perioada asta. Probabil de Paşte or să facă angajări.
  19. Salutari Dane, salutari celorlalti colegi! Bine c-o are pe bord, ma gandeam ca face prostioare cu placuta mea in geam si ma face de ras pe-acolo. Mai am si eu o saptamana si vin la treaba (sper). Ne vedem prin Padborg. Drumuri bune!
  20. Unde pleci? Mergi in Danemarca ori astepti sa pleci acasa?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.