Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dabidu

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dabidu

  1. salut, da lucrez la ei, sunt OK, si cu bani si cu masinile, au numai masini noi, mercedes, renault magnum,volvo. ne plimbam prin toata Europa, facem numai aeroporturi. se sta plecat 5 saptamani cu 2 acasa.
  2. Am vazut multi soferii care au venit la aceasta firma, fara pic de experienta in meseria asta si au avut sansa sa invete ceva. In alte firme va platesc cu 800€ timp de 6 luni ca doar sunteti la scoala.
  3. Nu stiu cand ai lucrat tu la aceasta firma dar esti putin tendentios sau pe langa subiect din urmatoarela motive: Si cei care au probleme cu motorina,accidente sau alte pagube, sunt platiti cu minimul legal de 35€ deci 30 zile X 35€ = minimum 1050 Daca situatia se repeta sunt rugati sa-si caute de munca in alta parte pentru ca toti patronii cauta soferii pagubosi ! Sic!!! Tu ce fel de sofer ai fost? Vad ca ti-ai gasit repede de munca la KIM. Cum este viata la Kim? Povesteste ceva si de pe acolo. La Titan din septembrie 2013 drumul se face cu autocarul de 4* perioada fiind retribuita cu diurna de 35€ din momentul iesirii din tara( pe parcursul intern se plateste diurna in RON) Unii soferi se descurca cu adresele primite dar sunt cate unii care nu sunt capabili sa gaseasca un aeroport. Nu stiu sa mearga decat dupa coordonate GPS, ca nu sunt capabili sa scrie o adresa sau sa configureze un GPS. Probabil ca nu sunt capabili sa scrie deloc. Pentru soferii capabili diurna este de 40€/pe zi iar salariul brut este de 1000 ron pe luna.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.