Jump to content

btr

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About btr

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. colegule, invata o lb straina cat de cat, de lucru mai gasesti la firmele astea. hartl.lodisna////muncesti 6 luni pana te inveti beton,apoi doamne ajuta....acasa nu vine nimeni dupa tine sa te ia !!!
 2. dar sa spuneti de modul de lucru..mai 15 h mereu pe zi..pe raspunderea nimanui..
 3. care stie ce test se da la vatra dornei..niste intrebari..?? din ce...multumesc
 4. btr

  intrebare

  este corect camionul sa fie inscris pe o firma, iar pe cabina inscriptionat numele altei firme?
 5. stie cineva despre gobo lanaken belgia, lanaken, limburg?? au camioane si pe slovacia..rog detalii daca stie cineva, multumesc anticipat!
 6. de ce ?? pentru ca forumul nu sustine si nu promoveaza asfel de practici !! foarte frumos si foarte normal ca nu promoveaza si nu sustine aceste pracici, dar cand omul iti spune in fata ca se pune magnetul si tu sa te faci ca ploua nu inseamna ca sustii sau ca promovezi asta, doar ca devii penibil. drumuri bune la toata lumea! de aia ii si plateste in bataie de joc la km...capul face ..capul trage !!! >
 7. Dragule, dar ziua de salar e ziua de salar..nu cand iti aduci aminte...iar ptr cei care isi i-au teapa, CAMIONUL ESTE IN MAINILE LOR PANA LA ABANDONARE/dezmembrare ...respectul nu il poti cumpara, doar ti-l poti castiga!
 8. buna ziua tuturor.. sunt unul dintre aia care e cu sotia in echipaj: pentru tine Laur iti recomand sa iti porti tie de grija nu altora, ok?? am luat aceasta decizie pentru a nu fi sluga la banca 30 de ani si sa accept sa fiu platit in bataie de joc (gen HARTL), ca na, dupa ce ai rate, nu iti permiti sa tii capul sus, ca ramai pe drumuri..a munci nu inseamna a slugari...drumuri bune tuturor..oricum multumesc de critici, fiecare cum isi asterne asa doarme prietene !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.