Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

soferabz

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Caransebes

Contact Methods

  • Yahoo
    soferabz

soferabz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Sofer profesionist cat.A,B,C,D,E din 1998,atestate de marfa si persoane,card,experienta internationala transport persoane(microbus),varsta 33 de ani,nefumator,antialcool,etc!Sunt din Caransebes si caut de munca!Rog si ofer seriozitate!Multumesc!
  2. OK!Am fost in cursa,dar fara platforma pana la urma!Pe viitor am sa stiu!Multumesc de raspunsuri!Drumuri bune si Sarbatori Fericite!
  3. Am si eu o nedumerire,maine plec in cursa cu un bus de 8 locuri si o platforma dupa mine,in Germania,si la intoarcere am 6 persoane si pe platforma o masina mica!Am voie cu asa ceva dupa mine,ca din auzite nu as avea voie daca am persoane in microbus,si in plus iti trebuie diagrama!Ma poate ajuta cine cu un raspuns concret?Mersi!
  4. Asta fac , ce spune "andreiro" transport persoane pe 8+1,si are dreptate in tot ce spune,comenteaza lumea......,si asa trebuie sa bagi 24 de ore din 24...!
  5. Multumesc tuturor pentru sfaturi,precizez ca sunt nevoit sa conduc toata noaptea,si nu pot opri decat foarte putin(10-15 minute),deoarece car persoane afara...!Am auzit ca ar functiona ardeiul iute , a folosit cineva asa ceva?
  6. Salut tuturor!Va rog spuneti-mi si mie din experienta voastra ce faceti ca sa nu adormiti la volan noaptea!Precizez ca eu conduc numai noaptea(sunt la inceput),si ziua nu pot dormi,asa mi-e felul de cand ma stiu!Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.