Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

geokm5

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de geokm5

  1. este posibil sa se fi ovalizat chiuloasa si sa nu mai aibe fata dreapta pe garnitura, din cate stiu eu sunt baieti care fac chiuloase ovalizate, iti scoate fata la pila sau la smilgher nu mai stiu exact
  2. cel mai bine il pui pe tester, iti va spune toate bubele, eu cred ca este acea pompa mecanica de pe motor care trage motorina din rezervor de vina, sau daca nu senzoru de presiune de pe turbo, nici una nici cealalta nu are martor in bord, dar in schimb te rupe la consum, daca spui ca porneste greu si scoate si fum, cred ca ar trebui sa pui injectoarele pe banc
  3. Mie mi s-a ridicat de foarte multe ori apa la 102 grade, mai ales vara asta la peste 40 de grade in aer, prin pentiile de la craiova si nu s-a intamplat nimic, mi se aprindea matoru Check Engine cu rosu si intra motoru in protectie, nu se mai tura mai mult de 1500rpm pana nu se racea apa si ajungea la temperatura normala. Scrie si in manualu de service cu codurile de martori si erori, cand ajunge apa la 102 grade motoru intra in protectie, cu martor in bord "Check Engine"
  4. dar de ce vrei sa schimbi motorul? PS, fara nici un reset, iei calculatoru motorului vechi si il pui pe cel noiu. Inafara de Pompa de inalta,injectoare, bujiile incandescente,egr,turbo si senzori de temperatura,presiune, mare electronica pe motor nu mai ai.
  5. prima din cele 3 furci este blocata, nu imi iese din viteza 4, posibil craboti sa fie sariti...sper sa nu fie nimic grav. Cineva din constanta care m-ar putea ajuta? mecanicu pe care il am nu prea are timp de mine, de o saptamana ma tine si nici nu a desfacut-o inca.
  6. Salut, sunt posesorul unui Man TGA 18.460 din 2002 si m-a lasat cutia, problema este ca nu mai iese din viteza, cand sau sa o scot din viteza scrie pe bord N dar defapt nu iese, cand dau cheie da camionu sa plece iar in loc de N imi apare dinou ca este intr-o viteza --, tin sa precizez ca nu este pompa hidraulica de vina (maneta de viteze) pentru ca am schimbat-o curand, am chemat un mecanic cam cel mai bine vazut din orasul meu si mi-a spus ca ar putea fi cautatoru de pe cutie sau daca nu chiar cutie in sine de vina, ce parere aveti?
  7. geokm5

    MAN Erori

    aveai aceeas problema? nu iti baga aer in butelie? sau nu iti mergeau geamurile si oglinzile?
  8. si eu am o problema cu ecam-ul, nu imi baga in butelia 2 mai mult de 5 bari, si lafel...nu mi se ridica scaunele....eroare pe bord ECAM 00735-09 poate fi de la regulatoru de presiune? chestia aia patrata cu filtru de decantare?
  9. geokm5

    MAN Erori

    Salut, am si eu un MAN TGA 18.460 DIN 2001 si am mari probleme cu instalatia electrica. Nu imi merg stergatoarele, nu imi merg comenzile de pe usi si unele comenzi de pe bord. Releele si sigurantele sunt bune, ce ar putea fi? si am si 2 erori pe bord: ECAM 00735-09 EBS 03271-31, si am si o supapa de aer blocata, nu imi incarca butelia (||) 2 si imi apare pe bord becu rosu (||) si triunghiu ROSU. Multumesc frumos si astept raspuns.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.