Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

pufu

Members
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pufu

  • Dată Naștere 03/30/1989

Profile Information

  • Locatia:
    oradea

pufu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. am ras cu lacrimi no' "du-te-n colo"
  2. Ceva detalii despre aceasta firma stie cineva?
  3. Mda..va multumesc de raspunsuri...azi m-au sunat si joi am traseul
  4. Incredibil cata bataie de joc.....am dat examenul teoretic Cpi in data de 21 aprilie urmand ca sa ma sune dupa data de 1 mai pentru proba practica, peste cateva zile se implineste o luna si nu am fost sunat inca. Mai curios din fire cum sunt eu pe la inceputul lunii am fost la scoala unde am facut permisul si inceput atestatul pentru lamuriri la care raspunsul: 'o sa te sunam noi, nu stim inca' > Cui nu-i place asa? sala in aprilie, traseu in iunie si iti vine si atestatul prin septembrie pai frate in ritmul asta ajung la pensie Daca puteti sa-mi spuneti voi la ce interval de timp a-ti avut traseul pentru Cpi?
  5. Asa am crezut si eu dar am zis totusi sa intreb sa nu ma duc degeaba. mersi
  6. Am si eu o intrebare....eu nu am terminat CPi-ul inca, mai am traseul...intre timp pot sa imi fac cartela tahograf?
  7. Pai mi-au dat de la scoala carte plus ceva fise cu intrebari si studiile alea de caz toate, de acolo am invatat. Eu am platit atestat la mine la scoala 400 de lei.
  8. In sfarsit am terminat cu examenul la atestat si bineinteles ca toate studiile de caz au venit exact in ordinea aia...mai ramane traseul dupa data de 1. Restul atestatelor nu le mai fac pentru ca si daca reusesc sa-mi gasesc un loc de munca oricum nu vad nici un patron sa dea.... de exemplu...o cisterna.. pe mana unui incepator, asa ca au timp dupa ce fac putina experienta. In rest toate bune si frumoase numai asteptarea asta ma omoara fiind fara ocupatie.
  9. Ai dreptate @Adrian...de acasa greu gasesti ceva de lucru asa ca merge si pe 600 euro, daca nu pentru bani macar pentru experienta...stii vorba aia: inceputul e greu, sfarsitul tragic
  10. Adica le-ai scris pe toate 3??? nu iti pica doar un studiu de caz formulat deja cu mai multe subpuncte la care doar sa raspunzi?
  11. In sfarsit am terminat cu scoala de soferi...saptamana trecuta am obtinu si E-ul. Sambata am examen pentru atestat Cpi...de cate ori ma pun sa invat pentru atestat ma ia cu dureri de cap. Sunt curios studiile de caz doar alea 3 exista in total? Nimeni nu prins alte studii de caz in afara de cele enumerate mai sus?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.