Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lumpy

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lumpy

  1. lumpy

    Timp de lucru!!! Sondaj!

    eu as introduce lege ca in elvetia de la 22;00 pauza pana dimineata la 7 toate camioanele. si pana la 22 sa te lase sa conduci 9 ore cum vrei tu cu o pauza de 1 ora dupa 4.30. sa nu mai fie alea 13 are sa te incurci si nici alea 90 . i prea complicat si se bate legea cap in cap. adica poti conduce 6 programe a cate noua ore si saptamana viitoare nu mai poti binenteles numai 36. saptamna de lucru are 7 zile din care poti conduce 6 teoretic da de fapt nu poti ca tre sa faci pauza de 45. eu nu le inteleg toate chestiile astea. tre sa fie legea simpla. degeaba se vaieta toti ca nu vreau sa conduca mai mult de 9 ore si 3 merg cu magnetu .
  2. lumpy

    Curiozitate

    http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/118213
  3. ar putea sa ne spuna cineva cum se face corect cu schimbarea de tara si in simpu si in in echipaj?
  4. nu ai gresit colegule ! ce tot posteaza alti colegi legi si aliniate. este vorba de ora UTC acolo. acolo ai pornit de fiecare data inainte de ora 03:00 diminiata si de aceea iti arata ca ai condus mai mult, dar ai pauza ca se vede. preblema este alta in germania neamtu nu o sa-ti faca nimic da unguru iti si arata ca ai condus peste. daca esti slab (vorbesc in general despre toti soferii) si te lasi la ei si te mai si ameninta cai amenda mare probabil de frica scoti vreo 50 de euro din buzunar. asta sa nu-mi zica nimeni ca nu a patit . am patit chiar eu ca m-a oprit politia la solnok si zicea referitor de o foaie de concediu ca nui buna ca-i falsa. foaia fiind eliberata de firma semnata stampilata(adaug ca rar am nevoie de foaie de concediu, cand stau un wekend prelungit pe la firma si nu plec cu camionu). pana la urma iam aratat ca nu -i falsa si m-a lasat sa plec.
  5. poate te ajuta filmu acesta daca iti da patronu un cap cu cutie manuala, poate ai noroc si iti da o automata!
  6. probabil se tem nemtii de atacuri cibernetice. mai sunt si in germania in autohofurile cu MC donalds sau burger king, dar va trebuie un adaptor wirles ca aici: http://www.clubafaceri.ro/30308/adaptor ... 05792.html
  7. buna ziua . am o nelamurire. daca las camionul in curtea firmei 3 zile pe pauza cu cartela in tahograf, ma duc acasa pe jos si nu conduc nici o masina in aceste 3 zile. la plecare pe foaie de concediu ce bifez?? (am tot citit peste tot si apar contradictii) eu zic ca sofer disponibil ar fi corect, iar ora trebuie sa fie cu 9 ore mai putin fata de cea in care plec??
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.