Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CAPONEW

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CAPONEW

  1. astrfel de patroni trebuiesc incondeiati in asa fel sa dispara si el si firma lui...dar pacat de soferii care lucreaza la acea firma,de dorinta lor de a cistiga un ban cinstit...solutia este ,totusi ca un grup de soferi cu verticalitate sa-l invite la discutii si sa impuna,patronatului,respectul profesional...

  2. trebuie sa va anunt pe toti colegii ca se lucreaza la infiintarea unui sindicat,reprezentata si pentru soferi in special...mai multe amanunte si detalii,dupa 16 decembrie 2013...urmariti informatia ,care va fi postata pe acest forum...nu se mai poate continua asa...3-4 reprezentanti din rindul soferilor de TIR,in special,din firmele unde nu se respecta DEMNITATEA si PROFESIONALISMUL,dar si din acele firme unde se respecta la ora actuala,fiti pe faza cu informatia ce va apare,incepind cu 16-17 decembrie,in privinta aparitiei unui SINDICAT REDUTABIL AL SOFERILOR DE TIR,care sa lupte ptr toate categoriile de soferi profesionisti!

  3. trebuie sa va anunt pe toti colegii ca se lucreaza la infiintarea unui sindicat,reprezentata si pentru soferi in special...mai multe amanunte si detalii,dupa 16 decembrie 2013...urmariti informatia ,care va fi postata pe acest forum...nu se mai poate continua asa...3-4 reprezentanti din rindul soferilor de TIR,in special,din firmele unde nu se respecta DEMNITATEA si PROFESIONALISMUL,dar si din acele firme unde se respecta la ora actuala,fiti pe faza cu informatia ce va apare,incepind cu 16-17 decembrie,in privinta aparitiei unui SINDICAT REDUTABIL AL SOFERILOR DE TIR,care sa lupte ptr toate categoriile de soferi profesionisti!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.