Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

bucurway

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bucurway

  • Dată Naștere 04/05/1990

Profile Information

  • Locatia:
    Cluj-Napoca

bucurway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nu, nu lucrez la ei! Am fost la interviu in 23 octombrie si urmeaza sa ma sune - sunt incepator /fara experienta!
  2. Salut, Te ia si ca titular daca ai experienta -' experienta de cel putin 2 ani ' - si iei proba (trebuie sa le trimiti 'un CV care sa contina datele exacte de la activitatea laborala din ultimii 5 ani')! Se sta doua luni pe cabina si o saptamana acasa, ei platesc transportul cu avionul dus-intors! Ca titular ai aproape 200 euro salariu pe tara si 0.09 euro pe kilometru, ce-am vazut aici pe forum se castiga in jur de 1600 euro ca sofer titular (=salar + km), dar ai cu tine un incepator! Iar inceptorii primesc in jur de 1000 euro (=aproape 200 euro salariu pe tara si 0.05 euro pe kilometru) - asa mi s-a zis la interviu, urmand ca dupa 12 luni sa treci la 0.07 euro pe kilometru si dupa 6 luni de 0.07 euro pe kilometru sa ajungi titular - daca iei probele!
  3. Salut, N-am fost inca la ei pentru ca doar pana pe 25 octombrie imi ajunge cardul european de sanatate acasa! Pana atunci imi fac pasaportul (temporar valabil 1 an) si celelalte acte! Si in 4-6 noiembrie vreau sa ma duc la Timisoara pentru a depune dosarul personal pentru ca doar cele depuse personal se iau in considerare (asa mi-au spus ei)! Multumesc!
  4. Cu intarziere atasez faxul pe care l-am trimit de la Hart Crew Romania (Hartl Trans) !
  5. Lista cu actele ti le trimite doar pe fax! Maine, 13.10.2013, o sa scanez lista cu actele, dar pana atunci o gasesti aici: viewtopic.php?f=172&t=4263 !
  6. Eu am vorbit cu dansii la telefon si le-am zis ca sunt din Cluj-Napoca si daca nu se poate prin curier, dar n-au acceptat sub nicio forma! PS. In maxim doua (2) saptamani imi ajunge cardul european de sanatate si plec la Timisoara! Cine e din Cluj-Napoca sau imprejurimi si doreste sa-si depuna dosarul la Hartl Trans sa ma contacteze pentru a merge impreuna!
  7. Salut, Am sunat azi si au zis ca se depun personal, am intrebat daca nu exista vreo portita sa nu ma duc pana acolo (fiind din Cluj-Napoca) si raspunsul a fost: NU ! Acum sa vad dupa ce le trimit un numar de fax pentru a-mi trimite lista cu actele o sa mai vorbesc cu ei si sa vad totusi...! Daca e cineva din Cluj-Napoca sau imprejurimi si doreste sa-si depuna actele la ei sa ma contacteze pentru ca eu dupa ce-mi fac actele merg la Timisoara!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.