Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionchristian

Members
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionchristian

  1. La multi ani, sanatate si spor in toate!
  2. Votul tau pentru Gabriel Coman a fost validat. Sa va fie de bine!
  3. ionchristian

    leobango

    +5 de la mine. Să fie cu noroc!
  4. Sănătate, noroc şi tot ce-ţi doreşti! L a m u l ţ i a n i !
  5. Mit, ocup aceeaşi poziţie şi subscriu celor relatate de tine.
  6. Scurt metraj cu final rusesc. Nota 10
  7. Nu trebuie ADR pentru a transporta ambalaje din material plastic (pahare, cutii, găleţi). Vă daţi seama ce ar fi in cazul fânului...
  8. De ce trebuie sa existe astfel de "lucrari scrise la matematica" pe forum? Eu nu le gasesc rostul.
  9. @danutu85 6 (oare chiar trebuia sa raspund!?)
  10. Colegii... 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 - 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 x 0 = 14 Daca era: 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 x 0 = 16 Daca era: (1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 - 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1) x 0 = 0 p.s.: mare grija la minusul "-" de la jumatatea exercitiului.
  11. 1. Parantezele au prioritate Prin “paranteze” înţelegem tot ce presupune o grupare, aceasta făcându-se prin simboluri ca [ ], { }, | | şi . Orice expresie care este la numărătorul sau la numitorul unei fracţii sau este un exponent se consideră grupată (ca fiind într-o paranteză) şi trebuie simplificată (scrisă ca un număr) înainte de a intra în eventuale operaţii. - Dacă avem paranteze în paranteze, se caluculează mai întâi valoarea parantezei interioare, apoi cea care rămâne interioară etc. 2. Puterile Ca şi alte funcţii speciale log, sin, cos, etc. sau funcţii definite anterior 3. Înmulţirile şi împărţirile, de la stânga la dreapta Ordinea de la stânga la dreapta nu este obligatorie pentru înmulţire dar este esenţială pentru împărţire. 4. Adunările şi scăderile, de la stânga la dreapta Ordinea de la stânga la dreapta nu este obligatorie pentru adunare dar este esenţială pentru scădere.
  12. Deci: Permis conducere CE = 20 mil. Atestat sofer profesionist transport marfa = 7 mil. Cartela pentru tahograf digital = 3 mil. Pasaport = 3 mil. Fisa medicala + aviz psihologic = 2,5 mil. Card European de sanatate = 6 mil. (nu sunt sigur cat costa! Poate costa mai mult sau mai putin fata de cat am spus (persoana fizica fara venit) sau nimic daca esti angajat, somer...). Total 41,5 mil. Preturile le-am luat "in mare", dar sunt foarte aproape de adevar.
  13. Va salut! Am citit cu mare atentie postarile dvs. si imi permit sa va intreb urmatoarele: 1. Se merita sa faci dosarul pentru Hartltrans Romania, avand in vedere costul acestui dosar (cca. 4000 ron - costul total al unui "incepator") si salariul oferit de catre aceasta firma (2500 ron) si tinand cont de faptul ca ati spus ca nu este omeneste a sta mai mult de 3 luni la aceasta firma? 2. Cine considera ca ai experienta dupa doar 3 luni prestate la HARTLTRANS, tinand cont de faptul ca peste tot se cer min. 3-5 ani? 3. De ce au nevoie permanent de "incepatori" (flux continuu)? 4. De ce se cere in "documente necesare pentru dosar", la pct. 11 "Cardul European de sanatate ELIBERAT DE CNSAS"? Nu cred ca este in regula sa platesti pentru acel card, pe care trebuia sa il obtii dupa angajare. Eu inteleg ca NU o sa apara nici-un contract intre angajator si angajat. 5. Daca la pct. 4 este asa cum cred eu (nu o sa apara contract de munca), cum te legitimezi in fata autoritatilor ARR, politie? Conf. legii, legitimatia de serviciu este obligatorie. Lista intrebarilor putea continua. Daca aveti argumente pro sau contra angajarii la HARTLTRANS ROMANA, va rog sa le postati cu minimum de decenta. Rog, sa raspunda la aceste intrebari doar cei care cunosc foarte bine situatia de la HARTLTRAS ROMANIA. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.