Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

manuelsoferu

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de manuelsoferu

  1. va salut ! a mai fost careva la interviu,la aceasta firma ? ce conditii de munca sunt la aceasta firma ? am vazut pe mai multe pagini de internet cu ocuparea fortei de munca,cum ca aceasta firma angajeaza 75 de soferi de tir din romania.ar putea sa imi spuna careva daca stie mai multe detalii despre aceasta firma ?
  2. va salut,am si eu o intrebare legata de acest subiect.vreau sa imi schimb permisul de conducere german intr-unul similar romanesc,ar putea sa imi spune cineva,cat dureaza aceasta preschimbare a permisului in romania ?
  3. lucra cineva de pe forum la aceasta firma cumva ? vad ca mai mereu au nevoie de soferii si m-am gandit sa intreb aici pe forum,daca poate cineva sa imi deie mai multe detalii despre aceasta firma.
  4. dupa cate stiu,platesc soferii unguri cu 35 euro pe zi,asta mia confirmat mai multi soferii unguri ce lucra la aceasta firma.
  5. lucra cineva din romania la aceasta firma in prezent ? am vazut pe ejobs.ro mai multe anunturi cu oferte de munca din partea firmei,ca sofer de camion,am sunat la ei la biroul din bratislava si mi-au spus ca mai au nevoie de soferii,sa le trimit un cv pe emailul lor.mar interesa mai multe detalii privind aceasta firma,sa stiu si eu,daca se merita sau nu sa incerc la ei.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.