Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

geluioan45

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

geluioan45 a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 23 2015

geluioan45 a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

geluioan45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. am vazut in oradea o faza .politia rutiera a oprit un wv transporter cu o remorca masina era cu numere de salaj erau tiganii cu pene.nu cunostea semnele rutiere tiganul care conducea transporterul ,radeau politisti si cei opriti in parcare cu lacrimi.ma intreb cum a obtinut permisul?faza a post pe centura oradei in fata unui restaurant este o parcare pt tirurii.
  2. geluioan45

    Unde spalam hainele

    pe italia poti sa facii baie unde vezii AUTOGRIL, in unele statii poti chiar incarca butelia sau schimba daca este de productie italiana.in italia in MILANO SI TORINO linga auchsan este o parcare de romanii ,i n localitatea italiana GOBA este cea mai mare piata de romanani si moldoveni de unde poti cumpara toate produsele de provenienta romaneasca inclusiv mici si bere muzica romaneasca, incepand de joi -duminica este deschisa acesta piata.sau in torino la marchetul romanesc pe corso cervii nr 17 collegno torino are inclusiv brutarie cu paine specific romaneasca se numeste ro market .pe austria in autohofen poti face baie gratuit .va pot oferii pe intreaga europa cu cordonate exacte punctele de interes pt soferii .
  3. tranzit elvetia intre orele 22-5 este interzis tuturor mijloacele de trensport marfa. fac exceptie 3,5t fara incarcatura pot tranzita.
  4. daca tranzitezi prin vama TOMPA taxele sant la fel spaga este aceasii .5+10 pt comisionar si vames.atentie mare unii din comisionarii vamaliii sant mai operativii.asta depinde pe cine preferii sa intocmeasca actele.
  5. trecerea in serbia prin vama ROSZKE efectuarea actelor vamale la un comisionar vamal.cantarul obligatoriu, pe autobanda plata obligatorie dar se poate circula si pe nationale in conditii foarte bune.spaga la autoritatile maghiara in vama este de 15 euro.10 pt vames iar 5 pt comisionarul vamal.la intrare in serbia te asteapta comisionari vamalii . atentie mare sant precum sacalii trebuie sa negociezi cu ei intocmirea actelor vamale, alt fel te trezesti ca cer banii prea multii. pe serbia este bine sa parchezi doar in locurii cu camere de supraveghere si agent de securitate daca stationezi pe timp de noapte . in rest drumurile sant mai bune ca in romania. drumuri bune colegu.
  6. Pe teritoriul Germaniei in localitatea ANSBACH un tir a taiat calea masinii conduse de mine.In masina eram 5 persoane,barbati,care mergeam dupa masini in Germania . Am intrat cu WV-ul sub TIR fara a reusii sa iesim din masina,care fumega in urma accidentului. UN SOFER de pe o dubita cu NR ROMANESC a scos chingile si ne-a scos de sub tir,in acest timp masina fumega .SOFERUL DUBITEI a spart geamurile WV-ului si ne-a scos afara din masina,care se aprinsese in partea din fata.Acest SOFER a tras masina aprinsa la marginea soselei iar pe noi ne-a transportat repede la spitalul din ANSBACH pentru ingriiri medicale.Am ramas in spital internati 2 saptamini fiind in gips.La televiziunea locala din ANSBACH am vazut numarul dubitei B 21 JIT si am aflat ca soferul este din Romania din orasul Zalau si se numeste SANDOR IOAN.Multumesc mult,si pe aceasta cale,pentru initiativa de a ne extrage cu chingile de sub acel tir pina la sosirea pompierilor germani . Acest OM ne-a transportat cu dubita la spitalul din ANSBACH PINA LA SOSIREA POMPIERILOR GERMANII.Prin intermediul televiziunii locale am aflat,dupa cum am spus,ca un roman a fost omul care a actionat ca la carte si nu am luat FOC IN MASINA ACCIDENTATA. MULTUMESC SANDOR IOAN DIN ZALAU PT SPIRITUL DE INITIATIVA DE CARE AI DAT DOVADA Cu respect GELU din Timisoara
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.