Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

kossu

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kossu

  • Dată Naștere 05/10/1987

Profile Information

  • Locatia:
    bistrita

Contact Methods

  • Yahoo
    koss_adrian

kossu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare, Pe mine chiar nu m-ar deranja timpul. Mai astept sa adun experienta si apoi am de gand si eu sa incerc sa trec oceanul. Experienta trebuie dovedita cand depui dosarul pt. conducatori auto profesionisti in Canada, Kenworth?
  2. ganditi-va serios colegii dak merita sa stati cel putin o luna plecat pe comunitate pentru aproximativ 3.000 de Ron. am intalnit prin parcari colegi ce lucrau la ei de 8 luni dar salaru nu a sarit niciodata de 3.000de Roni. iar cand vrei sa mergi acasa nu prea te baga in seama si te mai "prostesc" ink 2-3 saptamani. nu stiu ce sa zic, nu vreau sa vorbesc fara cunostintza de cauza dar asta e ceea ce soferii angajati la Waberers au zis! drumuri bune!
  3. salut, Un accident brutal, in care cei care l-au lovit (ma refer la Edwards si Rossi) nu au putut face mare lucru pt a avita. Pacat, mare pacat, era un pilot mai mult decat bun!
  4. eu crapam semintze. iti sare somnu. binenteles nu mancam continuu. cand ma prindea somnu doar! 2-3 minute si apoi iar pauza. poti sa incerci. am incercat asta pt ca nu beau cafea nici energizant! sper sa iti foloseasca! drumuri bune
  5. aveti idee cum platesc cei de la Evanwijk? drumuri bune colegi
  6. salutare baieti.... am sunat si eu la ei si mi-au spus sa trimit un cv la adresa lor de email (hr@evanwijk.ro). sunt din bistrita si totusi sper sa nu fie asta o problema!
  7. mna ii bun....mersi colegu de sfat. si asa de curiozitare cam la ce salar ajungi la ei?
  8. mi se pare ca ma grabeste. Lipsa de soferi nu e sunt sigur. O parere baieti? am auzit ca platesc si slabut. nici nu stiu ce sa fac! de munca e nevoie. multumesc. drumuri bune colegii!
  9. salutare, am sunat la domnii de la Frigo, in prima faza mi-au spus ca momentan nu au locuri disponibile iar dupa 2 zile au revenit si mi-au spus sa ma prezint maine dimineata la un interviu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.