Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florin.florin

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

florin.florin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegu @Babencu, din pacate cred ca nu se fac angajari iarna. Eu si cred ca multi dintre cei de pe acest forum avem dosarul depus, insa niciun semn . Multa bafta in continuare.
  2. Stimati colegi, mai aveti ceva noutati legate de hartl? Chiar nu mai cheama pe nimeni in aceasta perioada?
  3. Colegu pe langa fisa medicala mai este nevoie de fisa psiho si cazierul auto. Daca nu ai pasaport, atunci e nevoie sa il faci ptr ca la hartl este obligatoriu. Din pacate cred ca sunt sanse mici sa mai fim sunati anul acesta pentru angajare, insa eu tot sper. O zi cat mai frumoasa tuturor.
  4. Colegu @Soferu poti sa ne spui dupa cat timp, de la depunerea dosarului, ai fost sunat? Ms.
  5. Colegu nu cred ca esti ghinionist, iar din ce am observat aici pe forum, nu am vazut pe cineva in ultima luna care sa spuna ca a fost sunat pentru angajare. Personal si eu am dosarul depus si sper sa fim sunati in viitorul apropiat. Multa bafta tuturor.
  6. Toate actele in copie sunt verificate in prezenta ta si raman la ei.
  7. @Ionutzb este corect ceea ce zici, insa daca in aceasta perioada de asteptare nu realizezi niciun venit atunci situatia este mult mai dificila. Din pacate pentru noi incepatorii nu prea exista multe alternative. Va doresc tututror o zi cat mai frumoasa.
  8. Colegu @hadrianbara de cat timp lucrezi la ei si din ce postura ai plecat, cea de sofer titular sau ajutor sofer? Toti stim ca este greu, dar cum spuneau si alti colegi cum ca este greu sa gasesti de lucru in domeniu ca incepator. Stima si multa bafta in continuare.
  9. @klaus2009 de unde esti? Posibil ca in aceasta perioada de 2 luni sa nu fi fost locuri disponibile. Poate sunt colegi care ne anunta in cazul in care sunt sunati. Multa bafta tuturor! Ciao.
  10. Va salut stimati colegi de forum. Mai aveti noutati legate de Hartltrans? In ultimul timp a-ti mai fost sunati? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.