Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Tudor.

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Tudor.

  • Dată Naștere 02/26/1986

Profile Information

  • Locatia:
    Iasi, Romania

Contact Methods

  • Yahoo
    Tudor.

Tudor.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. experienta cere sacrificii eu din amaratul meu de salariu o duc destul de bine .. pun jumi juma cu titularu la mancare si mai mult de 50 euro pe saptamana nu am cheltuit cu mancarea si mananc destul de bine.. am reusit sa imi iau si stick de net din vomp de la lidl valabil pe italia austria anglia si mai nou si danemarca tre sa imi mai iau si pe germania. sfatul meu pt cei care vin la hartl e sa vina cu ceva bani prima luna pana ce iau primul salar. cand se ajunge la timisoara primesti un avans de 100-150 euro. iar cu magnetu ca spunea cineva mai sus ca la obligat dispeceru sa puna magnetu e strict problema soferului daca vrea sau nu .. e destul de mare amenda si nu se deconteaza pt ca Bernard a zis sa nu se foloseasca magnetu. e mai mica amenda daca scoti cardurile din tahograf si mergi fara.
  2. Sarbatori Fericite tuturor colegilor si viitorilor colegi de la Hartl Crew Romania
  3. Da teorema conspiratiei ... Eu am sunat azi la Timisoara si am intrebat de dosarul meu care l-am depus in aceiasi zi si cu renegatul si mi-au zis ca o sa ma sune pe saptamana viitoare deci au ajuns la dosarele noastre numa ca s-au oprit la dosarul meu. Nu are nimeni nici un interes de a pierde timp sa posteze pe aici ce le trece prin cap sau cel putin nu ma astept sa faca asa ceva renegatul Drumuri bune colegu, asfalt uscat si tot ce iti doresti .. sper sa ne vedem pe la garaj la o cafea.
  4. Am cautat colegu, am trimis CV, am fost la interviu si nimic. Totul se rezuma la experienta iar in cazul meu experienta pe categoria D este 0 la CE. La Essers am fost de 2 ori la interviu. In prima parte a interviului nu am avut probleme ca stiu sa vorbesc fluent si fara sa imi caut cuvintele (engleza) dar nu mau lasat sa trec la proba practica pt ca nu aveam experienta. Am insistat sa dau proba dar raspunsul lor a fost acelasi. Majoritatea de pe acilea au cautat si pana la urma Hartl Trans ramane cea mai buna sansa. Daca ai un pont te rog posteaza si salveaza nervii si stresul colegilor P.S. - Stii care e secretul succesului - Sa cazi de 7 ori si sa te ridici de 8 ori 8)
  5. E hai sa fim ami optimisti ca mii de dosare nu prea cred poate cateva sute dintre care ~30% si-au gasit alt loc de munca si nu mai au nici un interes pentru Hartl. Cand am trimis eu dosarul ma intrebat daca e si un numar de telefon pt ca au foarte multe dosare fara date de contact deci alte dosare care merg la cosul de gunoi. Am mai vorbit si cu doi colegi care vroiau sa depuna dosarelel la Hartl dar au renuntat imediat ce au auzit ca trebuie sa faca o mica investitie in acte. Unul dintre ei avea pretentia sa ii plateasca firma care il angajeaza analizele medicale si avizul psihologic iar celalalt avea 0 ani de munca si nu a reusit sa is faca cardul european de sanatate (probabil era prea mare contributia pe care trebuia sa o plateasca).
  6. Mai exact in ce zi a lunii iulie? Winis am o mare presimtire ca vom face revelionul in cabina
  7. Un exemplu interesant este IoNuTy a depus dosarul in februarie si nu l-au sunat apoi a mai trimis inca odata dupa pasti si in sfarsit a fost chemat pe 3 iulie deci din februarie pana in iulie is cam 5 luni. O evidenta pare cam inposibila, din ce vad eu soferii sunt chemati duminica si marti. In functie de data la care s-au depus dosarele ar fi cam asa: >ovidiusim77 - a depus pe 05 Iulie - in asteptare >valy_bowwow - a depus pe 09 Iulie - chemat pe 8 Septembrie (Galati) >jovi - a depus pe 20 Iulie - in asteptare >Nica Ionel - a depus pe 23 Iulie - in asteptare >claussk - a depus pe 23 Iulie - in asteptare >tudor. - a depus pe 2 August - in asteptare >iogy beer - a depus pe 3 August - in asteptare >cristofer_84 - a depus pe 23 August - chemat pe 30 August (Bihor) >pitbul - a depus pe 30 August - cemat pe 13 Septembrie (Resita) >Angel-Mihai - a depus pe 03 Septembrie - chemat pe 5 Septembrie (Drobeta Turnu Severin) >Winis )) - a depus pe 17 Septembrie - in asteptare Renegatul - nu am gasit o data exacta cand ai depus dosarul, banuiesc ca pe la sfarsitul lunii August Dupa cum spunem o evidenta pare cam inposibila pentru ca sunt foarte multi soferi care au depus dosarele fara sa aiba cont pe acest forum, alti au sunat la timisoara si au si trimis dosarele fara sa anunte pe forum. Datele de mai sus au fost luate de pe forum si din profilul utilizatorilor.
  8. Colegu Gioni firme care angajeaza incepatori sunt cam peste tot ... chiar daca ei zic ca angajeaza cu experienta. Majoritatea firmelor de transport cand au nevoie de oameni dau un sms la toti angajatii si daca ai un prieten care lucreaza la ei si te poate recomanda ai toate sansele sa te angajeze( eu am ratat ocazia pt ca a sunat cineva inaintea mea si a obtinut postul). O varianta mai extrema e sa iti faci bagajul si sa mergi din firma in firma si poate te nimeresti omul potrivit la locul potrivit ( am prieteni care s-au anjajat in modul asta). Mai e si varianta gen Contrans unde suni si in functie cat de bine stii engleza sau germana te cheama la ei stai 2 sapamani sofer 2 iar dupa ce dai proba daca iei proba totul e ok daca nu .. pleci acasa fara ati deconta treansportul. Plus la rezultatul probei conteaza foarte mult si parerea soferului titular cu care ai fost... In general cam toate firmele vor un sofer cu ADR, care sa vorbeasca una sau doua limbi straine sa aiba toate actele la zi (cartele tahograf, asigurare medicala, analize medicale) si sa fie disponibil in maxim 3 zile la locul de munca Eu am un an si jumatate de cand tot caut pe comunitate. In tara e cam nasol ca la prelata nu discuta nimeni cu tine daca nu ai experienta iar la bena sunt cei mai mari tepari plus ca fugi toata ziua de cantar. Daca as fi lucrat cel putin 6 luni pe articulata as avea o mare sansa la H.Essers. Eu am experienta la transport persoane cam aproape un an si acuma incerc de o luna pe bena. Perseverenta va da rezultate
  9. Un coleg care sa ne spuna ceva informatii din interiorul firmei Au mai adus soferi? Mai au nevoie de soferi? Ma mai gandesc si la varianta ca poate mai sunt si colegi mai "pilosi" care au prioritate. Am mai auzit din astea pe la alte firme sper sa nu fie si in acest caz.
  10. agentu69 si costi979 multumim pt informatii. Stie cineva in cat timp te cheama sa vii la Timisoara, am vazut pe forum ca sunt persoane care au asteptat cam vreo 4-5 luni si nu iau chemat. Ei mi-au zis sa raman in asteptare numai ca in asteptare nu imi da nimeni bani. Eu nu mai lucrez de pe 15 iulie si cam imi fuge bugetu, asa mai scot eu ceva bani la un service. Mai schimb un set de placute, ulei, distributie etc. dar nu pot trai din astea. Cum e cu gps??? Eu am antena pt laptop dar din cate stiu daca te prinde politia cu laptop-ul deschis iti da amenda. Ma gandeam sa imi iau unu cu iGo primo sau ceva de genu. Cu butelia e cam nasol ca am una ruseasca care mi-am facut treaba cu ea dar e cam mare(10-15kg) si nu vrea sa mi-o incarce nimeni ca cica nu mai au voie(GPL). Ma gandeam la una mica cu cartus. Tigaia si oala pt ea is cam mici 14 cm. Colegu iogy ai sunat la ei ?
  11. Colegu Corsaru daca poti sa ne dai niste detalii , sfaturi sunt bine venite. De ex. cum e cu mancarea, ai unde sa faci un dus, hainele unde le spalam si cam ce ar trebui sa evitam. Multumim.
  12. Pana la urma vad ca sa clarificat si cu stampila. Eu am trimis prin PrioriPost, cei de acolo mi-au recomandat sa completez si o confirmare de primire in cazul in care se afla in plic acte in original. In dosar am atasat numai recomandarea de la ultimul loc de munca in original in rest numai copii. Eu am pus in dosar toate actele inclusiv dispozitia de desfacere a contractului si adeverinta cu stagiu de cotizare. Nu am avut punctu 3( necasatorit ), oferta de loc de munca si carte de munca. Pe 31 am depus dosaru la posta si pe 2 a ajuns, in total am platit 11,35 lei Am sunat vineri pe 3 si nu mi-a raspuns nimeni iar azi am sunat la numarul pe care mi-a dat Iogy (mii de multumiri) mi-a raspuns o domnisoara sau o doamna foarte amabila iam zis numele ea mi-a zis prenumele (deci rezulta ca avea dosarul in fata) si mi-a zis ca dosarul este OK si sa raman in asteptare.
  13. Salutare colegi ... am trimis si eu dosarul, cred ca pe 2 a ajuns si azi am primit confirmare cu stampila Hartltrans Am incercat vineri sa sun dar nu mi-a raspuns nimeni dupa care am vazut pe forum ca doamna Camelia este in concediu. Intrebarea mea catre Iogy : Ai sunat la hartl ? La ce nr. ai sunat ?
  14. Eu am fost la Saveni anul trecut si cer cel putin 6 luni de experienta. Cei care nu au ADR si nu stiu nici o limba straina nu vor mai continua interviul. Poti sa ai 20 ani experienta daca nu stii sa dai cu spatele pleci acasa in secunda 2. Stie cineva daca se vor mai face recrutari la Saveni?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.