Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ion67

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ion67

  1. ori o scanie de 420 ori un iveco de 500. am lucrat pe ambele si am iesit ok la consum si sunt niste carabusi ce tin la tavaleala.asta e parerea mea. dor o parere.succes in afacere si drumuri bune sa ai.
  2. colegule, incearca la HARTL sau la WABERER'S. la waberer's ai sanse si si la hartl. succes si drumuri bune colegule.
  3. incearca la WABERER'S. ai mari sanse. ei cer o minima experienta de 6 luni. tu le spui ca ai mai fost cu camion. oricum o perioada vei merge in echipaj si te deprinzi cu camionul. la interviu dai un test ce consta in completarea unei diagrame si eventual o proba de asa zisa indemanare. la proba asta daca chiar nu te descurci vb cu testatoru. apoi vei face un training de 1 saptamana cu ei. in principiu ai mari sanse sa iti faci ceva experientza pe camioanele lor. BAFTA SI DRUMURI LATE SI USCATE!
  4. ion67

    sindicat

    un adevarat sindicat al driverilor e binevenit. insa am o experienta amara cu un asa zis sindicat al soferilor de la waberer's. la ei doar cotizatia conta. in rest eram la cheremul soartei. nici un ajutor sau macar sprijin moral. un adevarat sindicat il accept cu placere. care sa ne apere in fata patronilor de carton care ne forteaza sa sarim cardul si apoi sa si achitam amenzile deloc mici.
  5. ion67

    DISPECERI SI SOFERI

    io am o relatie de rahat cu coordonatoru'. multe curse nu le calculeaza si le gestioneaza prost in sensul ca imi forteaza programul.eu nu sunt de acord cu acestea si de aici ne luam la cearta . din cauza lui am ceva amenzi la activ pt magnet ,pauze saptamanale si zilnice incomplete si niscaiva minutzele peste timpii de conducere. of corse, ca el s-a spalat pe maini si in rahat am ramas eu. m-am saturat ca facand un bine firmei sa-mi autotrag eu una sau mai multe shuturi tzapene. te rog evita scrisul tip sms si prescurtat !!
  6. eu retarder nu prea folosesc pe carosabil poleit sau alunecos. ushurel cu frana de servici si ma descurc. nu-i dau bocanc si reduc din timp ca sa evit 'briceagu;'
  7. eu am patit-o in Anglia. in parcare cu camere si desigur cu plata. mi-au golit aproape rezervorul facandu-i o gaura deoarece aveam un sistem de protectie cu lacat pe bushonul rezervoarelor. asadar s-a dovedit inca odata ca in calea hotzului nu exista piedica.si ca bonus mi-au taiat si prelata dar eram incarcat cu profileU de otzel. n-au ciordit dar o semiluna mi-au lasat suvenir.adica taietura de pe prelata. a doua zi am anuntat shefutzu si mi-am astupat gaura din rezervor la un sudor. drumuri bune sa aveti! te rog pe viitor sa eviti scrisul prescurtat sau tip chat /sms
  8. sau....km parcursi impartiti la 100x norma, adica 25 cu 0.35
  9. domnilor de la ISCTR, am o intrebare. lucrez la o firma din satu mare unde mi se forteaza mana sa merg peste program si se sugereaza voalat sa folosesc magnetul, bineinteles in cazul depistarii in trafic a neregulilor de pe cardul tahograf sau se gaseste magnetul pus cuantumul amenzilor este suportat de catre sofer. de ce oare trebuie sa fac asta in favoarea firmei? va rog mult sa-mi spuneti ce sa fac sa pot respecta normele AETR. DACA LE RESPECT SUNT DAT AFARA DACA NU SUNT AMENDAT,DEOARECE ADINFINITUM NU POT SCAPA DE CONTROALE. firma e ave impex .
  10. buna ziua sunt nou pe acest forum si poate ca nu pun intrebarea la locul potrivit am o mare nedumerire si as vrea sa intreb ARR-ul urmatorul lucru; lucrez la o firma ce transporta in interes propriu si nu ot sa respect normele AETR cu privire la condus si pauze zilnice si saptamanale si foi de concediu. am fost amendat de catre ISCTR cu 3000ron pt niste abateri de tipul astora. de ce nu se poate face ceva cu acesti patroni care imi forteaza mana sa sar peste program? dupa o amenda imi retine din salar si daca le spun ca nu pot face cursa ca n-am program mi se spune sa plec. sunt altii ce au program. se merge foarte mult cu magnetul.eu voi pleca de la ei si cred ca ma voi lasa de tir. sa fiu mereu morcovit ca sunt pasibil de amenzi uriase este un stres mult prea mega pt mine. sper ca organele de control sa poata sa-i oblige pe patronii astia de carton ce sfideaza orice lege s-o respecte. barem sa mearga la program.
  11. AVE IMPEX SATU MARE-nota 3 se merge pe magnet la greu, dispecerii odata ce a iesit camionu pe poarta se dezic de orice raspun dere, masinile sunt varzaaaaa amenzile sunt retinute din salarii. pe scurt , lagar de concentrare.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.