Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

momciu

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de momciu

  1. Sorine, Termina cu prostiile,lăsa incercarile chinuite de a-ti acoperi cheltuielile de dispecerat cu cooptarea unor alți fraieri in cercul asta de rahat pe care il invarti. Deci intradevar marea colaborare este cu marea firma NTG GRUP,din Koge Danemarca. Directorul e un bulgar pe nume Popov Kostas,cu care Sosu are relații de dragoste si pretenie. Condițiile expuse sunt reale,dar de ce nu le spui baietilor de pe forum ca doar camioanele tale fac 13000 km? De ce nu le spui baietilor ca in micenia ta le ceri 150 de euro pentru dispecerat? De ce nu le spui ca NTG nu are curajul sa garanteze efectuarea celor 13000km cu un CEC postdatat? Adica fiu clar băieți,am experiența lucrului cu NTG,si Sosu. Ca sa fiu clar,NTG nu isi asuma riscuri daca nu te fac sa faci cei 13000 km. Fraierul plătește chirie la remorca,șofer,asigurare la camion,CAS,si toate alea,dar Sorin băiat destept,cand face cărțile,isi face parte.Adica isi da doar asi Lăsa abureala,pune mana la munca ca ti-a crescut cucul. Mult in dimensiune si proporție cu corpul. In rest pt băieți,sa auzim de bine
  2. Atentie la tepari. In nici un caz DirectLog Worgl sau Activia ...Nu este imposibil sa mai deschidă alte firme cu cine știe ce nume pompoase.Ofera carduri,remorci închiriate de la F&k unde au de platit chirii restante pe vreo 8 luni reparații la remorci de vreo 35000 doar la un service unde am predat eu remorca.Directorul F&K Austria mi-a mulțumit ca le-am adus remorca pt ca deja nu știu cum sa facă sa si recupereze remorcile date lor.Cum dealtfel am postat pe un alt topic numele excrocilor, o voi face si acum tocmai pentru a încerca sa avertizez potentialii lor fraieriti.Antal Andrei,Kurt Ehrich,Markus Zott. Daca vreunul din ei va va prezenta vreo oferta de colaborare,fugiti ca dracul de tamaie.E păcat sa finantati indirect viata dulce a unor viermi de rahat.
  3. Salut, Vreau sa atrag atenția asupra unui grup de tzepari din Austria.Daca prin cautarile voastre auziti de DirectLog Worgl,sau Activia ,sa va feriti de o eventuala colaborare.Eu am lucrat cu un camion pt ei din Iunie pana in Septembrie si nici acum nu mi am văzut banii de la ei.Mare director se da unul Andrei Antal,care vorbește românește da i ungur,mare patron este un rahat Kurt Ehrlich,iar director de operațiuni e unul Markus Zott.Pe situl de prezentare au postat fotografii ca desprinsa din cosmos dar ei își au sediul intr o mansarda din Worgl .In perioada săptămânii tot strâns informații despre ei ca persoane si ei ca firma.Am întâlnit deasemeni alți romani care fuseseră tepuiti de acești oameni.Unul spre exemplu era in pragul falimentului.Muncise cu 3 camioane cu carduri personale si avea de încasat vreo 70.000euro.Eu unul am de încasat vreo 4000.Prin Octombrie au avut curajul sa vina in România la un târg al transportatorilor ținut la Timișoara ,tocmai pentru a prosti si alți fraieri .Imi pare rău ca ca am aflat tarziude prezenta lor in Romania , altfel dădeam o fuga la Timișoara sa descarc o vitanja la standul lor.Deci grija in ce cocina va bagați pentru ca riscati sa va manance porcii.Numai bine Atentie la limbaj! Evitati abrevierea cuvintelor!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.