Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

costined

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costined

  • Dată Naștere 11/15/1978

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    buzau

Contact Methods

  • Yahoo
    costin

costined's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

0

Reputație Comunitate

  1. Salut am o problema cu pompa rabatare cabina la un tga,cand am ridicat_o am mai pus un poc ulei si a mers pana la jumatate dar acum nu mai coboara,ulei are am desfacut si conductele si tot nu coboara ,are cumva supapa de sens pe circuit si unde anume? Mentionez ca la pompa nu se simte presiune merge foarte usor chiar daca are ulei.
  2. Salutare colegi.problema cu obturatorul este ca atunci cand il actionez ramane cuplat si scoate fum mult si am fost nevoit sa il anulez de la supapa care ii da comanda.ce poate fi? supapa sau uzura la opritorul clapetei obturator? Va multumesc
  3. Salutare colegi! Imi apare pe bord la un MAN TGA 18 410 (2003) tot timpul engine brake failure si nici obturatorul nu functipneaza.mentionez ca a fost schimbata cutia cu retarder cu una normala fara retarder.E posibil ca sa se fi anulat comanda la obturator odata cu retarderul ?
  4. Cine ma poate ajuta,am avut un sirocol eberspacher d3 mi s-a ars ventilatorul si am montat altul,sh,dar acum dupa 20 minute se opreste si trebuie sa ii dau iarasi comanda ca sa porneasca. Se reseteaza cumva dupa ce se monteaza sau ce? Mentionez ca am schimbat sirocoul complet nu doar ventilatorul.
  5. MULTUMESC PT RASPUNS,LA MINE IN CONTRACTUL ACTUAL,CHIAR DACA CONDUC 3,5 SCRIE SOFER MARE TONAJ,ASTA INSEAMNA CA TREBUIE SA MERG LA NOTAR SA DAU DECLARATIE CA DE CAND AM PLECAT DE PE CAMION NU AM CONDUS PESTE 3,5 T? SI FIRMA LA CARE MA INTORC SA IMI DEA FOAIE DE CONCEDIU PE CE PERIOADA,28 ZILE SAU TOATA PERIOADA ? Exces de caps.Atentie!Nu are cum sa iti dea foaie de concediu,din moment ce pleci si cu contractul de munca asupra ta.Este declaratia ta legalizata.Nu are treaba firma la care te angajezi cu ce ai facut inainte.
  6. am o nelamurire, daca am lucrat la o firma cu contract de munca, dupa un an mi-am dat demisia (din motive personale),am lucrat un an la alta firma pe 3,5 to si acum ma intorc iar pe camion la firma de la care am plecat imi trebuie foaie de concediu pentru perioada cand nu am lucrat pe camion?
  7. Am votat cu man pentru ca e spatios, si mai economic ,cel putin asa am obs eu.
  8. da e ok sunt de acord,sunt multi care nu stiu de site-ul asta si poate macar din curiozitate o sa intre apoi... o sa devina dependenti...
  9. eu am tomtom730 cu antena de trafic si program de camion si merge bine pana acum,mai am si un garmin nuvi660 dar are harta veche celelalte marci aparute mai recent nu stiu cat sunt de bune,ai grija ce cumperi
  10. SALUT,PENTRU CEI CARE CUNOSC,CARE POATE SA FIE CAUZA DEFECTARII SUPAPEI CARE DEBLOCHEAZA ROTILE? IERI AM CONDUS TOATA ZIUA SI A FOST OK,ASEARA AM OPRIT LA ORA 19 AM MERS SA MANINC SI CAND AM REV LA MASINA AM AUZIT CA PIERDEA AER,M-AM BAGAT SUB EA SI PIERDE CHIAR PE LA SUPAPA CARE VINE LA PRIMA BUTELIE,CEA CU PATRU 'UMFLATURI' ,PE CARE SCRIE WABCO 037.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.