Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AMBULANTANICU

Members
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AMBULANTANICU

  1. Multa sanatate colgule,insanatosire grabnica,domn Ion tot respectul si numai bine, mai sint oameni cu dumnezeu in suflet.
  2. Colegule ai doua varianate,parerea mea,ori ai bani disponibili pentru cap tractor,remorca si rulaj ,plus ce a spus rebelul,ceva pt situatii de urgente(daca intri in banca,ajungi ca vecinul)ori ai o piatra tare la o casa de expeditie sau ceva politic sa te sprijine,daca nu ai asa ceva eu te sfatuiesc sa nu te apuci,pentru ca ajungi victima sigura,nu ca nu ai fi capabil s-a reusesti,dar te maninca altii mai mari si mai smecheri.Bafta.
  3. Dumnezeu sa-l ierte si sa dea putere familiei sa treaca peste aceasta suferinta.
  4. E foarte bun sistemul acesta,eu am pe daf asa ceva a venit de la nou ,doar daca sparge geamul mai intra peste tine,se inchide doar din interior,drumuri bune.
  5. Nu vreau sa te supar 007,dar cel putin la mine la firma pe dispecer nu-l intereseaza de consumul meu de motorina la camion,sint alte persoane in firma care se ocupa cu asa ceva,pe dispecer il intereseaza sa fie clientii multumiti,s-a organizeze in asa fel cursele s-a se faca cu km cei mai putini si in timp util si da ai dreptate s-a urmareasca soferii daca respecta traseul si orarele de condus si pauza,nu stiu la ce firma esti dispecer si nici nu te acuz pe tine,dar in general la dispeceri trebuie s-a mergi s-a deschizi usa cu capul ca s-a ai curse bune,la mine nu e cazul ca e firma straina,eu unul urasc lucru acesta,mai ales ca multi au ajuns dispeceri dupa ce au fost soferi,bafta si drumuri bune la toti colegii.
  6. Parearea mea este ca noi in romania putem s-a fim platiti ca si soferii din vest, avind in vedere preturile din romania in comparatie cu cele din vest,dar asa sintem noi stim doar s-a inghitim in sec,a-ti vazut ce s-a intamplat in grecia sau in spania si ce salarii au ei,este adevarat ca au venit patronii din vest si au facut firme in romania,un lucru bun pentru noi ca ne-au dat de munca,dar sintem considerati sclavi sau mai stiu cum prin prisma salariului si a conditiilor,un strain care ramane sambata sau dumineca afara(plecat de acasa) e platit cu 100 e sau mai mult pentru o zi ,iar noi acceptam s-a stam 2-3-5-8 luni si la multe firme nici nu se plateste sambata sau dumineca cand esti in garajul lor.Drumuri bune v-a doresc si s-a ajungem cu bine acasa la cei dragi.
  7. Crezi ca doar in cluj? in toata tara e la fel,bataie de joc pentru soferi si pentru masini!!!
  8. Salut colegi.eu lucrez la alta firma ,sint baieti pe forum care stiu unde lucrez,dar am un verisor care lucreaza la norbert este din cei vechi,cred ca are peste 10 ani,adica de la transcondor,ne vedem doar de sarbatori acasa,e adevarat, pentru ca amandoi facem comunitate,dar nu s-a plins niciodata de firma asta,bani la timp si se respecta programul,din spusele lui ei merg cu microbuzul in franta,dar nu concuc ei au sofer,la mine noi conducem microbuzul firmei,ei cand ajung fac 9 ore pauza dupa aceea pleaca in cursa,la noi cum ai ajuns baga cardul si dai viteza,asa ca eu o consider una dintre cele mai serioase,in ceea ce priveste programul,in rest nu l-am auzit de oprit bani sau ceva,ma batea gandul sa merg si eu la ei la un interviu,dar m-am gandit ca este mai greu putin,eu lucrez pe cisterna alimentara,la ei sint prelate,din spusele lui daca vrei s-a castigi bani din munca cinstita poti s-a mergi la ei,daca te tenteaza si altceva nu ai ce cauta,sint vorbele lui,asa ca fiecare trage concluzia care o vrea.O zi faina la toti si drumuri bune.
  9. AMBULANTANICU

    la multi ani!

    LA MULTI ANI la toti sarbatoritii!!!
  10. Sa-ti dea dumnezeu sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi.LA MULTI ANI ALIN!!!!
  11. Nici eu nu sint de acord cu astfel de obiceiuri,dar din toti care comentati pro si contra ,oare niciunul nu v-ati urcat la volan dupa o bere?Colegul v-a cerut o parere cum poate s-a rezolve,si-a dat seama ca a gresit si cerea un sfat prietenesc,deja ajunge-ti s-a v-a jigniti si nu e frumos.Bafta colegule s-a rezolvi cat mai usor.
  12. Superb,sa-ti dea dumnezeu sanatate.Foarte adevarat.
  13. Da colegule,este respectat contractul,eu sint din 2008 la ei,cu o intrerupere de cateva luni din probleme personale ,si am inceput iarasi la ei pentru ca sint seriosi,dar ca la orice firma incearca sa te streseze(dispecerul ma refer,care e ROMAN)daca te simte slab trage de tine de numa,daca iti impui punctul de vedere si nu te lasi moale,iti faci treaba linistit nu ai treaba cu nimeni.Problema e ca la noi nu angajeaza momentan ,noi lucram doar pe capete de romania,sintem platiti cu 40 e pe zi,indiferent daca lucrezi sau nu,si 1115 ron incadrarea in romania,plus daca faci km si consum iei bonusurile,in aproape 4 ani o singura perioada nu am luat bonusuri,in rest tot timpul. Programul se respecta,doar pauzele saptaminale nu le faci ca la carte,adica faci si 24 si 36 si 45 cum au nevoie,pentru ca incarcam mult lapte,noapte se doarme,avem un microbuz de la firma,cu care mergem acasa si plecam inapoi,doar ca noi conducem .Eu am intrerupt pentru ca vroiam ceva pe tur-retur,dar nu gasesti seriozitate,fara sa supar pe cineva.
  14. Un raspuns pentru domnul de la codognotto,in legatura cu consumul,consumul se face datorita colaboratorilor din romania,eu lucrez pentru o firma italiana ,care s-a stimuleze soferii sa lucreze si s-a nu fure motorina,ne plateste la 14.000 km in 5 saptamani(cat e perioada) si consumul pina in 33%(sintem cu cisterne alimentare ,doar 25-26 tone mereu),500 e bonus,asa cred eu ca se stimuleaza soferii.O zi buna.(Am uitat s-a mentionez,contract de romania).
  15. Ambulanta Nicu Serbescu (facebook). Drumuri bune.
  16. Buna ziua colegi,sambata am incarcat lapte impreuna cu un coleg de la fasulo,in germania,era din piatra neamt si nu a mai fost acasa de 10 luni deloc,din spusele lui mai nou la angajare(contract de romania,ma refer)te pune sa semnezi si demisia in alb,aceasta este una din conditii la angajare,el spunea ca lua in medie pe luna 1500-1600,daca el m-a mintit v-a mint si eu,oricum se plingea de condiile de lucru,aruncat diagrame,foi concediu si altele,dar culmea ca nu se plingea de plecarea acasa,eu lucrez 5 saptamini cu 2 acasa,si dupa 3saptamini imi vine sa urlu de dorul casei,iar el avea 10 luni si nu-l afecta cu nimic ca sta asa mult.Drumuri bune si bafta.
  17. Bine ai venit printre noi colegule,drumuri bune si tie si sanatate.
  18. intra pe ambulantanicu_CS id mes si vorbim,acum nu angajeaza.
  19. Nu ma supar colegu,SC LIVERANI GROUP RO,o firma italiana,cu birou in romania,caransebes,cisterne alimentare.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.