Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

david_truck

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre david_truck

  • Dată Naștere 05/22/1990

Profile Information

  • Locatia:
    Romania

david_truck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Hm...Colegii cam multe firme "serioase" Normal,sunt greu de gasit!
  2. Si in legatura cu depunerea dosarului personal la firma e un lucru bun! Si apoi sa ceara si ceva scoala macar 12 clase,un liceu ceva.....engleza mediu! Pai povesteau colegii incepatori ca au nimerit sa lucreze cu soferi prea incompetenti sa fie deja titulari...Sau cu unul care toata viata a fost cioban la stana si s-a trezit la volanul unui autotren rutier prin Europa! Asta e parerea mea! Numai bine
  3. Dar intr-un fel e bine colegu deoarece dupa ce prinzi experienta te intorci acasa si apoi poti pleca linistit de la Hartl la alta firma...si nu mai stai pe drumuri sau pe la birourile lor,pentru ca ei n-au respect fata de un sofer > (care e OM in primul rand ) Parerea multor soferi de la Hartl e ca daca nu ar fi d-na Camelia la birouri ar fi mai bine organizata firma cu angajatii! Daca vreti sa vedeti o profesoara de chimie agitata si nervoasa intr-o sala de clasa merge-ti la birou la timisoara! Dar totusi MULTUMESC celor de la HARTLTRANS...pentru ca daca nu ar fi fost firma asta nu as fi ajuns unde sunt astazi! Sanatate si Doamne ajuta la toti colegii!
  4. Stiu ca s-au cam suparat sefii de la Timisoara pentru ca mereu le pleaca soferii in special aia care stau cam 6 luni si cand sa ii faca titulari isi dau demisia! Adevarul e ca condusul in echipaj e mult mai obositor mai ales pt cei incepatori! Am auzit ca cei de la timisoara au inceput sa trimita acasa la soferii care au plecat un plic cu o " Decizie de cercetare disciplinara prealabila!" Ce inseamna asta colegii?? Nu vad de ce ar fi necesar odata ce tot ei te obliga sa-ti semnezi demisia la angajare!! Pierdere de timp...oricum sunt multi incepatori care abia asteapta sa ii sune si sa vina sa lucreze la HARTL...care este zic eu o firma buna...o sansa unica pentru incepatori!
  5. Salutari! Fiti optimisti ...sunt colegi care au asteptat si 6 luni pana i-a chemat! Si oricum aceasta firma mereu face angajari...pentru ca majoritatea soferilor stau 4- 5 luni un pic de experienta si pleaca in alta parte! De fapt cand te angajezi acolo la birou iti dau si o foaie in care iti semnezi si demisia in caz ca pleci sau te dau ei afara! Desi nu cred ca e normal!!? Bafta la toti!
  6. Buna ziua colegi! Va rog ceva informatii pentru un prieten! In cazul in care a dat examen pentru aceste doua atestate si reuseste doar la examenul ADR colete apoi revine la examen a doua oara pentru ADR cisterna si iar este declarat respins! Poate sa depuna actele la ARR doar pentru ADR colete? Sau de cate ori se poate da examenul pentru ADR cistere? Se plateste alte taxe pentru examen? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.