Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

laurentiu_tieru

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre laurentiu_tieru

  • Dată Naștere 01/22/1977

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    laurentiu_tieru

laurentiu_tieru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. salutare la toti colegii,vin si eu cu o intrebare daca ma puteti ajuta., despre ce e vorba ,. momentan sunt pe la Waberer s de vreun an si cum fiecare sintem in cautare de ceva mai bun vreau sa imi incerc norocul si pe aici, ma puteti ajuta cu ceva informatii despre aceasta firma ... mod de lucru,cit se plateste, care sint cerintele, .etc. va multumesc si astept un mesaj privat sau la id mes .. laurentiu_tieru .. multumesc . drumuri bune la toata lumea
  2. nu vreau sa le fac reclama dar mi- au dat o sansa acum un an de zile si le remin recunoscator pentru asta. nu e raiul pe pamint dar comparativ cu alte firme nu trebuie sa te bucuri ca primesti mai multi bani ci ce trebuie sa faci pentru banii aia si cum ii primesti. nu in rate ca la flanco cind vine ziua de salariu. din ce stiu eu ca nu prea am mai fost prin tara nu mai ia fara experienta . dar incercati , in ce priveste detalii despre angajare ma puteti contacta la id mes.. laurentiu_tieru 3 saptamini stau in tara va pot ajuta cu informatii .dupa aia plec iar la treaba si e mai greu cu conectarea la net.daca va pot ajuta cu ceva o fac cu placere si eu la rindul meu am fost ajutat.
  3. cristos a inviat si sarbatori fericite la toti colegi, din Anglia. colegi....un sfat nu va luati dupa gura lumii mergeti la firma si incercativa norocul poate cine stie......si eu am fost la inceput si ascultam la toti ce spuneau fiecare cu parerea lui. pina la urma mi-am facut curaj si am mers si acum alerg prin toata europa de nu am timp nici sa mor.nu va speriati nu sa nascut nimeni invatat.
  4. salutare la toti colegii ! cine a fost pe 12_13.02.2014 la m.ciuc la interviu si are dosarul gata ,daca sinteti din zona de sud_est, daca doriti sa ma contactati in < 0723.700.983 \ id.mes laurentiu_tieru
  5. am sunat eu ieri 22.01.2014 la ei si am vorbit cu o doamna care mi_a spus sa trimit un CV si o copie dupa buletin la adresa lor de e_mail office@hartlcrew.com si cam atit nu a mentionat cind ma suna sau daca fac angajari. daca aveti vesti de la ei contactati_ma si pe mine va rog id mes laurentiu_tieru multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.