Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rio

Members
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua. Trota Ro nu are sediu in Timisoara. Doar in Cluj, str. Baladei 2A, unde se vor tine interviuri joi, 19 martie, de la ora 9 la 14. De asemeni se tin interviuri si in Bucuresti, tot joi 19 martie. Participarea se face doar dupá programare prin e-mail la soferitir@trota.ro Se selecteazá soferi cu cel putin 2 ani de experientá pe camion articulat-captractor cu semiremorcá, de preferinta TIR pe Europa, cu perfecte abilitati pentru manevrare. La fel ca inainte, se lucreaza 2 luni pe Comunitate cu o saptamina de concediu, transportul fiind asigurat de firma cu avionul. Intre salarul din tara si diurne, se asigurá un minim de 1550€/luna, crescátor pe masura vechimii, conditii asigurate doar pentru echipaje. In acest moment, cei ce vor fi selectati, dupá perioada de initiere de una o doua luni, vor trece de pe un camion pe altul, pina cind fiecare la rindul lui va primi camion ca titular.
  2. Buná. Eu sînt interesat sá aflu numele lui si voi cáuta adresa pentru a má pune în contact cu voi. Însá, dragá Mariana, dacá ai replicat în calitate de reprezentantá a acestei firme, ced cá ar trbui sá adoptezi un ton mult mai diplomatic. E adevárat cá actitudinea individului în cauzá este de neacceptat si de acuzat. Din pácate mai sînt elemente asemánátoare,care denigreazá atît persoane cît si institutii, fie ele de stat sau particulare, ce te poartá prin tribunale cu toate consecintele ulterioare, însá noi, cei ce trebuie sá-i suportám si sá le demontám masinatia calumnioasá, nu ne putem permite sá le dám satisfactie, cálcînd prin acelasi noroi, ci trebuie sá-i obligám pe ei sá calce pietre, pentru a nu se mînji(misiune imposibilá de multe ori), prin exemplu de conduitá, argumente veridice si multá rábdare. Te rog sá nu má interpretezi gresit, însá crede-má cá stiu foarte bine ce vorbesc. Saludos.
  3. Incorect: Atît selectionárile cît si categoriile cáutate, se stabilesc în functie de necesitáti. Nu este o regulá fixá.
  4. ...doar dacá este nevoie de soferi atunci cînd suni tu, clar!
  5. "Dacá pîná luni nu te suná nimeni, înseamná cá nu ai fost selectionat". Nu e asa cum ti s-a spus, dupá interviu? Parcá e ceva diferit de cum afirmi tu.
  6. avand closca cu puii de aur la cluj nu au nevoie de soferi pe contract spaniol Buná. Ai putea sá-mi explici ce înseamná "ADMINISTRATOR", ce apare sub "Mario Bandit"? Multumesc.
  7. Ca la oricare altá firmá, pentru a contacta departamentul de resurse umane, trebuie, în primul rînd sá trimiti un Curriculum Vitae la: soferitir@trota.ro Mare parte din posibilitátile de reusitá, rezida în cît de bine alcátuiesti C.V-ul. Acesta trebuie sá cuprindá toate datele personale si profesionale, de forma exactá si la subiect. Degeaba se pun inflorituri si umfláturi. La ora adevárului, totul se cunoaste. Pentru Trota, e nevoie sá specificati cu exactitudine de cînd pîná cînd, unde, pe ce tip de camion, de ce tonaj, articulat sau nu si ce rute ati fácut. Multi se plîng de lipsa de ráspuns, dar trebuie sá întelegeti cá, dacá C.V-ul . nu e clar, concis si real, nu foloseste pentru ca angajatorul sá stabileascá criterii temeinice despre solicitantul postului de muncá. De asemenea, trebuie specificat dacá posezi documentele personale obligatorii: buletin, pasaport, permis de conducere, atestat de marfá si cartelá de tahograf. Este foarte important sá specificati datele de contact, telefon si adresá de e-mail. Saludos.
  8. Zborurile se efectueazá cu Wizzair, de Cluj la Barcelona sau Zaragoza. Biletele sînt cumpárate de firmá si autorizeazá transportul unui bagaj de mîná mic, de pîná la 10kg si un bagaj mare, la calá, de pîná la 32kg. În bagajul de mîná nu se pot transporta shpray-uri si lichide în recipiente de mai mult de 100ml, obiecte táioase, arme de foc, etc. În bagajul de la calá nu poti sá transporti butelia pentru aragaz. Atentie, bagajul de mîná este de douá categorii: mic, care e gratis(inclus în bilet) si un pic mai mare, pentru care se pláteste. La destinatie, veti fi asteptati si condusi la bazá. Drum bun.
  9. Buná ziua. Má vád obligat, cu toate cá destul de tîrziu, sá confirm în mare parte cele afirmate de kmkvskmk. De aceea vá dau cîteva sfaturi: -trimiteti C.V. corect, corespunzátor cu realitatea, ca sá nu apará diferente cu ce scrii în "mini cv-ul completat inainte de interviu"; -înainte de a te angaja în orice actiune, asigurá-te cá detii toate datele necesare, pentru a evita confuzii; -tratamentul acordat a fost tot timpul în limitele respectului si al bunului simt; -solicitantii care nu au suficientá experientá, nu dau probá practicá. Ruta este mult mai complexá decît niste manevre în parcare iar impetuozitatea tineretii si lipsa de experientá pot provoca evenimente deosebit de grave; -interviul face parte dintr-un proces de preselectie, nu e un compromis de angajare, de aceea nimeni nu este obligat sá se prezinte la un interviu pentru obtinerea unui post de muncá, mai ales dacá în realitate nu e ceea ce pretinde a fi! Cu speranta de a vá fi de folos, vá salut cu respect.
  10. Buná ziua. Toate amánuntele privitoare la conditiile de angajare la Trota Ro, se pot obtine prin telefon. Însá cred cá e bine sá vá reamintesc, cá e nevoie de Buletin, Pasaport, Permis, Atestat si Cartela de tahograf si de o experientá efectivá pe autovehicul articulat, cap tractor cu semiremorcá, de cel putin 2 ani, de preferintá în transporturi internationale pe Comunitate. În conditiile actuale de deficit economic în toatá Europa, exigentele sînt importante. Înteleg cá multi dintre voi si-au pus în gînd sá lucreze pe TIR cu ideia de a cîstiga multi bani. E normal sá gînditi astfel, însá realitatea e cá în ziua de azi nimeni nu dá nimic gratis. Pentru a putea lucra în Trota, e nevoie de experientá, educatie personalá, chef de muncá, spirit de superare si de sacrificiu. Pentru soferii fárá experientá, tineri si dornici de a înváta meseria, se fac eforturi de a angaja un numár nedeterminat (parte dintre voi au fost selectati si dupá ce veti pregáti toate rechizitele cerute, veti fi anuntati cînd va trebui sá mergeti la angajare). Vá asigur cá nu e usor. Multi dintre voi nu ati stat departe de familie atîtea zile. Nu stiti ce înseamná sá tráiti în camion cu încá un coleg, fácînd toatá Europa de la un capát la celálalt. Nu sînteti obisnuiti sá respectati reguli si ordine. Însá cu toate se obisnuieste unu. Si cînd prinzi plácerea, greu te scapi de ea.
  11. Buná ziua. Adresa de e-mail la care te poti adresa, pentru a trimite un C.V. sau a întreba ceva este urmátoarea: soferitir@trota.ro. Saludos.
  12. Buná ziua. Toate amánuntele privitoare la conditiile de angajare la Trota Ro, se pot obtine prin telefon. Însá cred cá e bine sá vá reamintesc, cá e nevoie de Buletin, Pasaport, Permis, Atestat si Cartela de tahograf si de o experientá efectivá pe autovehicul articulat, cap tractor cu semiremorcá, de cel putin 2 ani, de preferintá în transporturi internationale pe Comunitate. În conditiile actuale de deficit economic în toatá Europa, exigentele sînt importante. Înteleg cá multi dintre voi si-au pus în gînd sá lucreze pe TIR cu ideia de a cîstiga multi bani. E normal sá gînditi astfel, însá realitatea e cá în ziua de azi nimeni nu dá nimic gratis. Pentru a putea lucra în Trota, e nevoie de experientá, educatie personalá, chef de muncá, spirit de superare si de sacrificiu. Pentru soferii fárá experientá, tineri si dornici de a înváta meseria, se fac eforturi de a angaja un numár nedeterminat (parte dintre voi au fost selectati si dupá ce veti pregáti toate rechizitele cerute, veti fi anuntati cînd va trebui sá mergeti la angajare). Vá asigur cá nu e usor. Multi dintre voi nu ati stat departe de familie atîtea zile. Nu stiti ce înseamná sá tráiti în camion cu încá un coleg, fácînd toatá Europa de la un capát la celálalt. Nu sînteti obisnuiti sá respectati reguli si ordine. Însá cu toate se obisnuieste unu. Si cînd prinzi plácerea, greu te scapi de ea.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.