Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Earl

Members
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Earl a câștigat ziua ultima dată pe Martie 12 2022

Earl a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Earl

  • Dată Naștere 01/22/1971

Profile Information

  • Locatia:
    Valenii de Munte

Earl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Germania Puttgarden-Rodbyhavh ( ferry )-Copenhaga-Helsingor-Helsinborg ( Ferry ). E mai ieftin asa Drum bun !
  2. comentariu off topic...cred eu. Subiectul este caracterul unor colegi , nu sfaturi pentru voiaje cu camionul
  3. baieti buni la ce ? ca era unul de pe langa Cluj care habar nu avea sa bage la rampa sau sa deschida / inchida un program ... adica vreau sa spun ca sunt si o gramada de nepriceputi nu numai meseriasi ( ca sunt si cativa meseriasi )
  4. Nu domle , ii pune pe cutia de viteze si nu mai inregistreaza tahograful , asta face , nu te mai face ca nu intelegi !!! Devii ridicol cu incapatanarea de a contrazice atatia oameni care spun ce se intampla . Si eu am primit indicatii de genul asta de la Cipri si de la Anita .
  5. Daca ai sti cati dintr-astia sunt !!! Cand eram incepator , avea sconcsul de era titular pretentii cat casa , da cand trebuia sa bage la rampa , trecea in dreapta , ca i se termina programul pana reusea el , asta daca nu darama ceva !!!
  6. Poate pare aiurea , dar eu cred ca , pentru ca un incepator sa poata fi ajutat , la angajare sa se tina cont de compatibilitatea psihologica a echipajului , deci ar trebui ca profilele psihologice ale celor doi sa fie compatibile. Ca daca incape un incepator pe mana vreunui coleric , sau invers , nu e bine pentru nimeni .Si perioada de echipaj ar trebui sa fie mai scurta . Totodata , din propria experienta pot spune ca , uneori , un titular poate fi praf pe langa incepator , pentru ca exista si talente native . Problema nu e simpla . Cel cu experienta este , in fond , un formator . Eu am inceput sa conduc camion la 39 de ani ( conduc autoturism din 1990 ,de la 19 ani ) si am avut indrumator la Waby un pusti de 23 de ani , un tip exceptional , supertalent . Dupa care am incaput pe mana unui titular , la o firma din Cluj care trage friguri mai ales spre Norvegia , pentru care trasul la rampa era o maaaare necunoscuta , orice manevra de incarcare-descarcare era un sitcom . Dar era titular , deci sef ...Acum am si eu ajutor si incerc sa-i fiu prieten , sa tin cont de parerile lui , si , de ce nu , da fac si ca el....in fond , toti trebuie sa traim...
  7. Pt autoritatile ( in) competente...Da pe cei ce ar trebui sa amenajeze parcari ( cu conditii omenesti-asfalt,apa,WC , nu pamant pe marginea santului) pe langa Potecile Nationale , cine-i trage la raspundere ? Nu de alta , dar in curand Competentii ISCTR nu or sa mai aiba unde opri masini sa controleze la ...spaga !
  8. Volvo 480 cp manual 23 tone Oslo-Lisabona 33%
  9. Colegu ginoxxx nu ma cred mare sofer...ideea era ca trebuie sa fie toti zeii cu tine ca sa scoti consumu care il vor ei...ca ceea ce vor ei nu e soferie , mai degraba cercetare...
  10. Snt proaspat demisionar de la Waby...si vreau sa ma credeti ca snt sincer in ceea ce voi spune . Waby e ideala pt incepatori , dar si pt cei care si-au aranjat casa, copii , au cont in banca si vor sa mai faca ceva. Daca esti foarte atent si ordonat , aproape ca iesi cu consumul...da asta inseamna foarte mult din partea ta ( trebuie sa ai ceva studii ) , calcule , lucru cand pe automat , cand pe manual , ochii pe turbo , ....ce sa mai....iti trebuie ureche de sofer ....nervi de otel....si la altceva nu poti fi atent...si cand crezi ca totul e in regula , te ard la bani pe motive doar de ei stiute !!!. Altfel , mai faci parcari si cate 4 zile si de acelasi tratament beneficiaza si romanii si ungurii . Voi reveni cu amanunte.
  11. Earl

    sindicat

    Da , categoric da ! Te pot ajuta in acest demers , da mesaj privat
  12. Earl

    DISPECERI SI SOFERI

    Asa...de dragul dicutiei...un sofer isi dovedeste cunostintele prin Atestat profesional...un dispecer cum isi dovedeste cunostintele ? Exista un document in acest sens ?
  13. Andreiro , am vorbit la tel. cu tine acum 45. min. Bravo tie pentru initiativa , rusine celor ce nu inteleg ce inseamna sa vrei sa ajuti...
  14. Ma gandesc....Constitutia garanteaza dreptul la munca...munca noastra ar trebui sa fie , in general,9 ore de condus pe zi...statul , prin institutiile sale , gestioneaza infrastructura de care ne folosim in mod defectuos si fraudulos , asta pentru ca asa ne trebuie, fiindca ne platim taxele....ori , din acest motiv, noi stam in loc sa mergem...prin tot felul de blocaje...in felul asta nu ne este limitat dreptul constitutional la munca
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.