Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ionel Galatanu

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Ionel Galatanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. O scoala buna unde sa poti invata manevrele (au si cu ce ... ansamblu TIR) este in Barlad, judetul Vaslui. Daca vrei detalii, suna la acest nr. de telefon: 0730.00.79.90.
  2. Va salut, stimati colegi! eliminat,offtopic,ai observat cumva ca se vorbeste despre cum a fost prima cursa si nu de angajare?? citeste regulamentul te rog si comenteaza la subiect
  3. Va salut, stimati colegi! Am 44 de ani, permis de conducere din 1990 cat. B,C,E si experienta pe cap tractor MAN cu semiremorca doar ca instructor auto (in ultimii 5 ani). Intrucat mi-a expirat licenta de instructor si in paralel s-a modificat (in rau) si legislatia privind scolile de soferi si instructorii auto, mi-am scos documentele necesare pentru a lucra ca si sofer profesionist (cartela tahograf, atestat marfa, agabaritic, cisterne+colete). Mentionez ca am avizul medical si psihologic in termen, cazier judiciar si pasaport. Solicit prin intermediul acestiu forum ajutorul unui coleg care sa ma indrume spre o firma care face angajari in echipaj, pentru experienta sau exista vreun om bun care poate sa ma ia cu el prin firma la care lucreaza. Mai adaug faptul ca nu consum alcool nici macar ocazional, am o conduita buna si invat repede si corect. Normal, nu emit pretentii financiare depline ci sunt dispus sa primesc un salariu diminuat pana voi capata experienta. Daca exista o astfel de persoana care poate face un bine, rog respectuos sa ma contacteze pe adresa de email nicutoi@yahoo.com sau la nr.de telefon 0745.39.72.37. Drumuri bune sa aveti !!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.