Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

valentin george

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

valentin george's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Carnet de conducere categoria C, C+E Cartela tahograf Card European de sanatate eliberat de CNSAS Atestat profesional transport marfa Fara antecedente penale Apt medical
  2. Sa le trimit eu actele..fara sa mi le ceara ei??sincer nu stiu cum sa fac oarecum as merge la Timisoara poate asa vad un alt interes..Mai astept sa treaca astea doua saptamani si incerc iar..La fel sper si eu sa fim sunati cat mai repede..
  3. Macar tie ti-a cerut dosarul,mie mi-a raspuns la mail si mi-a spus sa incerc peste 2 sau 3 saptamani..inca nu mi-au cerut actele..
  4. Macar tie ti-a cerut dosarul,mie mi-a raspuns la mail si mi-a spus sa incerc peste 2 sau 3 saptamani..inca nu mi-au cerut actele..
  5. cum ai depus dosarul..?prin curierat,fax sau ai mers personal la timisoara??
  6. Ceva colegi de la hartl??credeti ca sunt sansele mai mari sa te angajeze daca vorbeste un titular pentru tine sa te ia ca ajutor..sau sa mergi la ei cu dosarul si sa astepti pana te suna??
  7. Ceva colegi de la hartl??credeti ca sunt sansele mai mari sa te angajeze daca vorbeste un titular pentru tine sa te ia ca ajutor..sau sa mergi la ei cu dosarul si sa astepti pana te suna??
  8. Asa o sa fac.mai astept un pic ca am un prieten titular care lucreaza la ei,astept sa ajunga el acasa sa vorbeasca cu Camelia cea care se ocupa de angajari din cate am inteles poate sunt sanse mai mari sa plec cu el ca ajutor iar daca nu o sa ma duc la ei cu dosarul.. citeste regulamentul si ferestete sa mai scrii gen chat
  9. Asa o sa fac colegu,mersi mult,o sa ma duc direct la ei cu doasrul..
  10. colegi stiti cumva cum merg angajariile la hartl?..eu mi-am terminat absolut toate actele solicitate de ei..si am trimis un cv la care am atasat si o scrisoare de intentie prin care le-am specificat ca am absolut toate atestatele..raspunsul lor la mail a fost ,,momentan nu se mai fac angajari reveniti va rog peste 2 sau 3 saptamani''..aud p toata lumea vorbind ca se fac mereu angajari..sa fiu eu oare cel ghinionist..am dat o gramada de bani pt toate actele cerute de ei si akm stau cu ele in sertar..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.