Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lili.iatan

Members
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lili.iatan

  1. da stie careva cum si cat se plateste la galex ,bineinteles in echipaj .
  2. da are dreptate colegul din sicilia ,incearca la barbera ,acolo lucreaza si sotul meu si sunt si baieti care acolo si au inceput soferia ,dar trebuie sa te recomande cineva . la bani sunt punctuali si sunt mai multi ca la alte firme. daca doresti mai multe detalii suna ma la tf 0723590213 .bafta!
  3. au angajat si in 2 au plcat 2 fosti colegi de ai mei p 3 ian, dar spun ca pana acm au facut doar 2 curs...si sunt platiti la km, eram curioasa cum mrg traba la ei ca sa plc si eu cu sotul.
  4. merci frumos ,daca afli alte detalii te rog spune mi si mie
  5. colegii , la onci angajeaza si echipaj? p comunitate?
  6. colegul cu interviul la trans euro , stii cumva angajeaza si in 2? multumesc frumos!
  7. din cate stiu si eu ,tomasi este o firma de recrutare a fortei de munca. intra pe net si vezi.
  8. felicitari! fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff frumos! nici nu am mai vazut asa ceva! bravo! sa fiti fericiti!
  9. stiu liliana ca sunt firme ce au echipaje mixte nu la tine ma refeream la colegul cu amanta. iti doresc multa bafta in ce ti ai propus dar cu greu si cu multa rabdare o sa gasesti pe cineva cumsecade care sa te ajute. eu am fost cu sotul si a fost destul de greu la inceput ma refer la condus, chiar daca conducea el mai mult decat mine banii intrau in acelasi cont , dar unul strain ar face pana ai invata sa stapanesti masina si multe altele care trebuiesc invatate? m as indoi sa gasesti pe cineva ... nu vezi ca am ajuns din oameni neoameni. nu ai si tu prieteni in care sa ai incredere sa te ajute sa poti depasi pragul de incepatoare? ca dupa aia o sa fie mult mai usor .multa bafta ,tiza mea!
  10. deabia primesc ei ( sot - sotie ) dar cu amanta? colegu iti c am arde de panarama. dar totusi incearca.....
  11. parerea mea : dute tu ca barbat si capata putina experienta si pe urma iti ei si sotia ,ca asa nu cred ca va angajeaza cineva . sotul meu face tir de 11 ani si acum 3 ani ma pus si pe mine sa dau de permis , am reusit sa lucram impreuna doar 1 an. s au stricat treburile si nu am mai plecat cu el, astept de 1 an ca gasim si numai promisiuni. din partea mea va doresc multa bafta si poate gasiti ceva ,nu vreau sa va sperii, e un lucru bun sa pleci amandoi ca faci ceva bani dar nu stiu de ce nu prea accepta firmele sot si sotie.
  12. am permisul din 2009 ,dar am spus ca am lucrat doar 1 an de zile cu sotul , de 1 an a proape stau acasa . de ce ma intrebi sa vezi cata experienta am? am vazut soferi vechi care .... vai mama lor...
  13. merci frumos o sa caut un contact de al firmii pe net caci nu am auzit de ea, iarasi in legatura cu statul la 3 luni e asa si asa dar ce sa mai zicem nu vedeti ca ne gonesc astia din tara sa muncim ptr altii. e greu chiar nu am stat niciodata atata timp plecati, e bine dpdv al nostru ca suntem impreuna si chiar nu avem probleme dar ce spun copiii .... ei au de suferit mai ales ca cea mica are 5 ani.asta e. fara sacrificii nu putem trece peste toate.
  14. asa a spus un coleg , ptr unterer trebuie lb. germana ,desi perioada de 6 saptamani cu 2 acasa era ideala ptr noi ca mai ne asteapta si doua fetite acasa.
  15. nu avem prieteni la cluj ... iar cu lb. germana nu ne descurcam nici unul dintre noi ,daca era lb. engleza mai mergea sau italiana. oricum va multumesc frumos ptr mesaje.
  16. sunt din calarasi ,cred ca nu avem sanse la cluj
  17. am dat tlf si mi au spus sa trimit cv uri ,dar nu mi au dat nici un rasp. m ai astept . merci.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.