Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Enkidu1969

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Enkidu1969's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. La Giraud poti sa ai supriza sa primesti banii de decont, asa numitul decont, exact in ziua in care trebuie sa pleci in cursa. Ajungi acasa, nu ai niciun ban, astepti in fiecare zi banii, ti se spune ca ti s-a bagat la ora 17 sigur, in fiecare zi ti se spune asta. Si ti-i baga exact in ziua in care pleci. Daca insisti prea mult si ceri explicatii pur si simplu te anunta ca nu mai au nevoie de tine ca si cum ai fi un sclav si nu un angajat. Daca atingi masina cumva, ti se opresc euro cam cat crede dl. Claudiu Ciobanu ca ar face respectiva zgarietura sau aripa atinsa. Nu primesti niciun fel de explicatii, nicio nota explicativa, nici o copie dupa vreo factura sau reparatii, pur si simplu iti taie din diurna cat vrea. Presupunand ca as fi de vina, si ating masina, corect ar fi ca sa fii anuntat cand primesti salariul, printr-o nota ca ai anumite retineri. Dar nu ti se da asa ceva.
  2. Imi pare rau c am plecat de la ei fara sa verific pe pielea mea. Cred ca forumul uneori dezinformeaza, sunt multe crengi in padure.
  3. Ma bucur a acest forum functioneaza. In Cehia nu prea se incarca rapid. Am crezut ca s a intamplat ceva cu forumul. Acest forum merita tot respectul.
  4. Sa ti spunceva . AM ajuns in Cehia. AM asteptat o zi intreaga la el in birou sa mi semneze contractul. Spre seara ma cazat la un hostel de 8,4 E. Mi s a spus ca voi schimba un coleg in Germania si voi fi dus cu o masina mica. Asta mi s a parut suspect. Si pur si simplu nu ammai semnat contractul si am plecat acasa. Am pierdut 170 E dar nu mi pare rau c am plecat. Pur si simpku am considerat ca decat sa risc muncamea pe 2 luni si jumatate, mai bine risc 170 E si timpul pierdut pe drum. Poti sa mi spui dc aveau camioanele in regula? De curiozitate.
  5. A lucrat cineva cu ei, se fac angajari printr o firma din vaslui, ro- log?
  6. Trebuie sa ti platesti drumul in cehia si contractul se semneaza la Praga sau la vaslui
  7. Stie cineva ceva despre ro-log srl, au sediu social in Vaslui, dar baza de camioane in Cehia?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.