Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ENICA

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ENICA

  1. salut. un coleg care lucreaza la firma BHL logistic de Sibiu daca poate da ceva informatii despre aceasta firma. as fi interesat. multumesc !
  2. bine domnul CristiYMP. si daca iti mai spun ca patronul a fost si inca este sofer pe una din cele 5 camioane si vrea sai conduci patru ore treizeci de minute din patru ore treizeci minute. si sa te sune sa spuna scoate diagrama din tahograf si baga la descarcat. iam spus ok. datimi mesaj pe telefon cu ce imi cereti sa fac. binenteles ca nu a facuto. sezonul urmator am parasit aceasta firma. la inceput firma spunea ca se merge la program. sper ca ajuta ce am spus eu despre aceasta firma.
  3. SALUT pentru colegii care inca lucreaza la skiptrans cit se mai plateste la scoarta adica pe tandem. stie cineva?
  4. am inteles. concluzie eu sunt soferul rau si firma e buna. nu mai comentez nimic. drumuri bune colegi.
  5. aici ai doua variante la aceasta firma din care una de pierdut. ori jobul ori femeia.
  6. da e normal sa inchizi foaia dupa o cursa romania= franta adica cind te intorci in tara inchizi foaia. dar aceasta firma face curse numai comunitate. ceea ce pentru mine e dubios. cunosc alta firma care inchidea foaia la sfirsit de luna si tot comunitate facea. adica AQUILA. si referitor la km. am spus ca in afara de scris pe bonul de alimentare dai si sms pe telefon.
  7. asta e colegi stresul din ziua de azi pentru noi toti. numai ca stresul pleaca de sus adica de la sef ca sa se asigure el pentru viitorul lui si nu numai. mai e si familia lui.
  8. dupa nume suna bine dar......? 4 foi de parcurs inchise pe luna, si sms dat la fiecare alimentare cu km din bord si cantitatea de carburant. atentie firma ofera seriozitate maxima pina la angajare. ca dupa aceea......!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.