Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

LUCH

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LUCH

  1. Domnul Cristi sunt detinatorul unui GPS Pilot on sunt foarte multumit de el dar am o intrebare,in momentul cind vreau sa accesez muzica,filme,programe tv, cu toate ca are platita licenta asa cum ma anunta pe screen nu pot accesa,puteti sa-mi dati un raspuns Multumesc.
  2. Colegi,prin anuntarea celorlalti colegi care sunt in cautarea unui loc de munca si nu au cunostinte despre anumite firme sa-u patroni este bine sa ne anuntam si sa nu aplicam la ofertele lor,atentie si la firmele de recrutare din tara care sunt mina in mina cu ei.Poate am citit prea tirziu acest semnal de alarma si de aceea mi-am permis sa dau si eu o opinie personala acum.Drumuri bune la toti colegii truckeri.
  3. Pai cel care vrea sa conduca gratis(coleg nu-i pot spune)poate este vre-un fost politist iesit la pensie ori vrea sa plimbe ori vrea sa-si piarda urma.....Si mai vrem salariu cit de cit,uite cum vin unii si vor sa conduca gratis....inseamna ca are ce pune pe masa la familie....
  4. Perfect si sunt deacord cu doamna presedinte ELENA FRANDES,politia din Romania este pusa pe capatuiala si stringerea de fonduri iar noi camionagii suntem bagati in aceeasi oala cu amatorii s-au poate face parte din planul de distrugere a transportatorilor si soferilor Romani.Dorim un sindicat puternic cum este in Franta,Italia,Germania,unde soferul este aparat si proteja atit in fata patronilor cit si-n fata celor care vor sa abuzeze de noi.Ce spuneti colegi daca am fi uniti si am avea si noi un sindicat precum ASTRE?iar patronii de la firmele de transport ar copia mentalitatea patronului occidental in relatia cu soferul(soferii) pe care-l(i)are angajati,v-a spun ca lucrurile ar intra in normalitate.....
  5. LUCH

    porturile europei

    La muti ani colegi camionagii si drumuri bune,am citit amintirie colegului nostru Valley sunt deacord cu el,am lucrat si eu in porturile Zeebrugger,Gent,Hamburg,am colindat toata europa si scandinavia pe frig,prelata,cisterna,transportor,da pot spune asa cum spunea si ministrul de externe francez,SOFERII CAMIONAGII SUNT TURISTI PLATITI,asa este dar turisti care dormim in cabina,mincam la cabina iar oaza noastra de odihna si relaxare este parcare,cu toate astea amintirile ne ramin iar pe unde alergam noi nu alearga orice muritor de rind.Va doresc un an nou si fericit la toti colegii camionagii drumuri bune si fara incidente.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.