Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

luca2011

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    bacau

Contact Methods

  • Yahoo
    adrian.gunea@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

luca2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. transcim, informații despre Transcim găsiți pe Youtube.Cautare transcim
  2. Va salut colegii,ma ajutati va rog cu ceva informatii despre Trans Euro Express 94,in primul rand cat de seriosi sant cu banii,cam care e media de km/luna,am fost chemat ptr. interviu la ei,va multumesc si drumuri bune !
  3. Sunt un fost angajat al Wind Speed,va salut,pe cand lucram eu la ei se platea la km/bonus/salarizare pe tara,mai nou daca e real noul tip de salarizare va sfatuiesc cu incredere sa apelati la aceasta firma in urmatoarele conditii: stiti sa mergeti la consum(maxim 32%),nu aveti ganduri de a umbla la rezervor,stiti sa respectati trasee,stiti putina lb.straina engleza/germana si nu in ultimul rand chef de munca.Sunt niste oameni foarte corecti daca e reciprocitate si din partea voastra,am lucrat la ei 5luni,au fost corecti cu banii chiar daca s-a mai intamplat sa mii vireze cu 2-3zile intarziere,daca intradevar e reala noua salarizare si mai e in colectivul firmei si dl.Alex chiar si eu m-as intoarce la ei!
  4. Confirm cele scrise mai sus,dar nu inteleg de ce folosesti pseudonime false ?
  5. esti ... la faza asta,intentionez sa plec de la ei,la Sighisoara sunt niste profesionisti,oameni cu totii in adevaratul sens al cuvantului, pacat ca e plin de catelusi prin Germania,iar lucrurile nu se pupa cu cele din Gross Gerau
  6. salut colegii,ma puteti ajuta va rog cu ceva informatii despre wind speed brasov,m.au chemat pentru interviu si nu m.as duce la o alta teapa,multumesc si drumuri bune !
  7. salut,sunt in aceeasi situatie ca si tine,da.mi te rog adresa ta de mail
  8. SALUT COLEGI,CEI CARE AVETI INFORMATII DESPRE H.ESSERS MA AJUTATI VA ROG FRUMOS CU ELE,VA MULTUMESC !
  9. daca stie cineva informatii recente despre Hartltarans(Timisoara) va rog sa ni le dati si noua cei care le.am trimis actele de curand,vin dupa o mare teapa din Germania (Schmit Spedition GmbH) si nu prea ma mai tine buzunarul de o alta teapa,va multumesc si drumuri usoare
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.