Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

e36_coupe

Members
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

e36_coupe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nimic de zis......inseamna ca e perfect....sa speram....
  2. Chiar nu este nici un coleg ce lucreaza la aceasta firma sa ne poata da niste informatii?
  3. Vreun coleg care poate da detalii despre aceasta firma?
  4. Best Drivers Trans din Santuhalm-Deva, nota 1. Transport spre si dinspre Venlo cu cosciugul (nu se poate numi microbuz). Camioane Iveco Stralis infecte, jalnice, defecte... Daca ajungi pe la "garajul" de la Leudal (nu se poate numi garaj) ai un singur dus si o singura toaleta (infecte amandoua), banii pe munca prestata nu ii primesti deloc sau in mai multe transe, dar niciodata toti.. Nu merita nici nota 1. Feriti-va de ei!
  5. Struguri inaccesibili la BDT? Sper ca glumesti. Angajeaza cu experienta 0, deci sunt accesibili oricui. (Oricui caruia va vrea sa-si bata joc singur de el).
  6. Confirm cele spuse de colegi. Camioane de tot plansul, conditii 0 incepand de la microbuzele cu care se face schimbul (se oprea in mers), ieseai pe banda de urgenta sa dai la automat si plecai din nou(20 km pana se oprea iarasi). In garajul din Olanda de la Leudal ai parte de un singur dus si un singur wc la 15-20 de oameni cati sunt la schimb in acel moment. Daca nu vomiti cand vazi dusul, atunci o vei face cand vezi wc-ul. Nu ai ce cauta la garaj decat la schimb. Camioane (daca se pot numi asa...) varza. Cauciucuri ca in palma, cuple defecte, baterii care nu tin, ceasuri de bord pline de erori (nici nu e de mirare la Iveco Stralis de aprox 1 mil de km), sirocol nefunctional, frigidere nefunctionale, oglinzi crapate si lipite cu banda....ce sa mai zic...in ele chiar spui ca au dormit imigrantii. Un coleg a ramas in Luxemburg, intr-o parcare oarba, 3 zile pana au trimis pe cineva sa-i repare masina. Dupa reparatie, dupa inca 200 de km a ramas defect din nou. Alt coleg incepator, dupa un sejur de 6 saptanani, a luat doar salariul pe tara si diurna 0. Banii niciodata la timp (majoritatea in transe). Semnezi precum ca iei bani pe Franta (legea Milog), iar de fapt..nu iei nimic. Nu imi mai raspund la telefon. Am sunat cu numar ascuns si mi-au raspuns. M-am prezentat cine sunt si mi-au spus: "normal nu ar fi trebuit sa va raspund." Am intrebat: de ce? Au spus ca normal nu trebuia sa mai raspunda cand vede numarul meu de telefon. (acum nu si-a dat seama cine poate fi si a trebuit sa raspunda). Probabil sa nu ii mai stresez ca imi cer drepturile. Pe mine m-au tepuit cu vreo 500 de euro..
  7. Daca vreti sa credeti..bine.., daca nu...iarasi bine. Puteti vedea comentarii si pe pagina lor de facebook. Am incercat sa pun o poza cu gunoiul adunat dintr-o cabina, dar marimea fisierului nu permite. Mie mi-au tras teapa in total de aproximativ 500 de euro. Mai spun inca o data: cine nu crede, sa mearga sa se convinga.
  8. Cele mai mari tepe se trag la BDT. Masini de tot plansul...(mizerabile, stricate, lovite), asa masini nu am vazut nici pe intern. Nu am cuvinte.. NU care cumva sa faceti greseala sa va angajati la aceasta firma.
  9. Posibil sa ai dreptate....oricum mai astept si parerile altora.
  10. Cred ca este o mare prostie. Una din categorii expira acum, iar celelalte peste 3 ani cand din nou trebuie sa il schimb. Bataie de joc sa fiu nevoit sa-l schimb acum, iar peste Inca 3 ani il schimb din nou. Si atestatul si cartela bineanteles.
  11. Salutare tuturor, am nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare: Pe permisul de conducere imi expira perioada de valabilitate a categoriei B, dar celelalte sunt inca in valabilitate. Daca schimb acum permisul de conducere, sunt obligat sa schimb si atestatele si cartela taho? Intreb deoarece permisul va avea alta serie, iar atestatul si cartela alta serie. Vreau un raspuns daca se poate si din partea celor care au patit la fel si au dat si peste control in trafic. Multumesc.
  12. PilotOn sunt printre cele mai proaste aparate gps. Nu recomand nimanui. Vreti sa va convingeti?...cumparati. Personal am avut doua modele diferite, dar amandoua m-au lasat balta...multe probleme (probleme de incarcare, probleme legate de sunet, probleme de display, negasiea satelitilor, restartare, blocare....multe..). Parerea mea este sa cumparati de la inceput unul de calitate dintre marcile cunoscute gen Mio, Garmin, Tom Tom. Veti economisi bani si nu veti avea dureri de cap. Harti sunt.."n" pe forum-uri de specialitate. Sper ca nu am suparat pe nimeni. Drumuri bune sa avem.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.