Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Alexu_Reghin

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Alexu_Reghin

  • Dată Naștere 02/11/1992

Profile Information

  • Locatia:
    Reghin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Alexu_Reghin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegi, am si eu o intrebare. Eu sunt angajat la firma in Romania si as vrea sa invat pe cineva dar el are permisul si atestatul facute in Spania. Ca sa se angajeze la firma unde lucrez eu trebuie sa isi schimbe permisu si atestatul in Romania sau sunt valabile asa? Multumesc si va doresc o zi buna.
  2. Da le-am facut acolo la Nova Vita langa Topmed, acolo ma trimis sefu m-au costat 315 lei cu tot cu psihologic.
  3. Salutare colegii trebuie sa imi fac analizele pentru angajare imi puteti spune unde se fac in Targu Mures. Multumesc anticipat si drumuri bune.
  4. Mai nou la ISCTR i se spune duba cu emotii...cand o vezi te iau toate emotiile )))))
  5. Alexu_Reghin

    Vand chingi

    Vand 4 chingi 10 m 8800 t greutate maxima pret 50 de lei bucata. Trimite nr tau prin mesaj privat. Sunt din Reghin. Salutari si drumuri bune.
  6. Mergeam catre Oradea cu o duba cu remorca dupa, mergeam sa incarc pentru Germania. Intr-un sat pe langa Cluj sa stricat cupla de la remorca, a inceput sa bata foarte tare si era risc sa pierd remorca dupa mine. Am oprit langa o poarta unde era un pic de loc ca sa nu incurc circulatia. Am sunat pe sefu, i-am explicat cum sta treaba si o spus ca ne aduce el cupla noua. In locul unde am oprit au venit oamenii care stateau la casa aceea. Din vorba in vorba s-au oferit sa ne ajute. Au adus tot ce am avut nevoie, ne-au ajutat ca sa desfacem cupla. Pana ce a venit sefu ne-au poftit in casa ne-am spalat pe maini, ne-au dat sa mancam o papa din 10 oua )))) si au pus intro plasa niste oua fierte niste slana, salam si nu in ultimul rand o cupa de tuica (jinars) dinacela bun. Am fost uimit cum ne-au primit oamenii aceia. Nu ne cunosteau cu nimica dar au dat de la ei ca sa ne ajute pe noi. Dupa 2 sapt am trecut pe acolo si le-am lasat si eu o mica atentie pentru ca asa e frumos. Mi-am dat seama ca mai sunt si romani cu suflet bun care dau e la ei numai ca sa te ajute.
  7. Salut colegu...si eu tot pe un sprinter cu remorca lucrez si trebuie tahograf. Drumuri bune si sanatate la toti colegii!!
  8. Tin sa spun ca este un sprinter cu o remorca dupa el...o sa plec vinerea si ma intorc miercurea...
  9. Salutare colegii sunt un incepator si am deschis acest subiect pentru a posta aici toate problemele legate de echipaj. O sa incep eu. Peste 2 zile o sa merg pe echipaj mai precis Romania - Belgia - Romania iar angajatorul a spus ca inca nu imi face angajarea ca sa vada cum ma descurc 2 curse. Problema ar fi ca in caz de control nu pot sa dovedesc ca nu am mai condus si ca aia e prima mea cursa. Din ce am citit pe acest forum asta se poate dovedii cu contractul de munca iar daca nu am contract nu am cum sa dovedesc ca lucrez la aceasta firma. Ce sa fac? Multumesc anticipat.
  10. Cum sa fi profesionist daca scolile de soferii ii intereseaza doar banii...dc sa isi bata ei capu sa te invete pe tine ceva. O sa pun un exemplu eu. Am platit scoala de soferi 1400 de lei plus 65 de lei la o ora de condus. Pana ce am dat C-ul am facut 2 ore de condus si dupaia pentru CE la fel doar 2 ore de condus. Cand am fost sa dau traseul pentru atestat examinatorul ma intrebat de cate ori am condus un camion pana acuma. Cand o auzit ca doar 4 ore isi facea cruce. Cu chiu cu vai ma trecut examenul. Acuma imi caut de lucru si sa imi spuneti voi mie cine iti da pe mana ta un camion plin cu marfa de zeci de mii de euro? In fine eu am decit sa merg pe alt drum...Am inceput sa lucrez pe masina mai mica si incet si cu treaba buna o sa ajung si pe tir...deci rabdare. Drumuri bune sa aveti colegii si sanatate ca asa le facem pe toate
  11. Am deschis acest topic ca sa ne spuneti cum a fost prima voastra cursa.
  12. Am o intrebare. Pe data de 6 trebuie sa imi iasa actele pentru atestat si cardu tahograf, poate sa mearga alta persoana ca sa le ridice de la ARR sau trebuie sa merg eu personal?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.