Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TODOREL

Members
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TODOREL

  1. Respect domnilor" Pentru cei care sunt din Bucuresti,am fost personal la birouri,in bulevardul Iuliu Maniu 246{intrare cu bariera ca sa nu o ratati} telefonul domnului Claudiu care se ocupa de angajari:0746137302. ~Eu am fost pentru a merge singur pe cabina,pentru cei care vreti in echipaj,angajarea e rapida. ,adica iarna/lanturi,vami,barci.totul doar pentru 1500euro,adunati "plus ca programul se depaseste sigur. ~Este mult mai usoara munca pentru titular daca accepta sa ia incepator in echipaj. INCEPATORII sunt de doua categorii, atentie:care NU au condus niciodata TIR,care nu au iesit din tara. Pentru diferenta de 200 euro plus,adica as lua 1700,dar cit platesti ca titular pentru asa ceva?tu raspunzi pentru amindoi,etc...! Dragi colegi"drumuri bune.vedeti ca acum e campanie si au nevoie de soferii,dar? prioritate au echipajele formate deja sau va da sa alegeti om pentru echipaj{titularul face asta}, singur pe cabina,sunt bani putini si trebuiesc facuti in jur de 14000km,putini banutii,mai ales ca ruta e pentru Norvegia,ruta cu lanturi,barci,vami,o ruta unde nu asisti la incarcare ca nu te lasa,iar la descarcare marfa e toata fugita,dar 50% o incarca ei asa,ce mai se culca si pe drum,iar la descarcare??e BAI mare. Aveti in vedere ca veti fi intrebati despre modul cum functioneaza frigul,temperaturi,setari temperatura, cod avarii??adica munca pe frig"intr/un cuvint ~~~transport platit,banii la timp,dar putin pentru titular care vrea singur pe masina,foarte putin,aproape ca munceste cit pentru doi la km...of" ,drumuri bune sa aveti"
  2. respect"domnul lider de sindicat al soferilor din irlanda,mercedesul ala al tau visiniu poate se face negru de suparare intr/o,zinumai umili oamenii sau prosti cu irlanda "ca pe lnga nolan "firma ta e praf,ca nu esti prea deosebit doar sti.......drumuri bune si spuneti adevarul pe site ca suntem romani si afara si in tara"
  3. adevarul trebuie sa fie ,nu va incumetati sa aflati? KURTBEYER,,,,,,,PIERDE TEREN,soferii nu mai sunt prosti".....dumnezeu vede dar si cind aplica reguli?........in genunchi asteptati voi sefilor plini de bani de la lingai"...el filmaza tot"
  4. colegutule,daca tu ai facut acest gest"esti tare,........sincer nu ai pierdut nimic,iar ce spui tu e foarte adevarat....conducerea este cu adevarat tinara(copy-paste ca generatie)si credca ce zboara se maninca,.....pacat de masinile frumoase,.....copii care nu poti sta de vorba decit daca ai citit multe carti,dar nu despree transport"...of,lasa ca se lucreaza singuri,ELVETIA e o tara mai deosebita nu e BULGARIA!!!!!.... drumuri bunute la toti colegii"
  5. salutam colegutii" -la 13000 km vei lua 1300de euro bani sa zicem buni in timpul asta daca nu fumezi",...... -cheltui 300 ramin 1000 -dar?.....daca faci curse de germania(aprovizionare cu mincare mai ieftina)altfel iti bagi pielea la saramura. comunitate colegutu este cum poti sa stabilesti mai multi banuti pentru tine,....unii merg doar pe 10/100 km,altii merg si cu salariul dar?????....calculele sunt la fel in final toti trag pentru ei. -sfat ,indiferent ce variante va expun nu lucrati fara sa fiti platiti si in pauza de 24 si 45 ca nu stati acolo teleportat in masina lui -ar fi multe de spus,dar sunt multi factori care influenteaza decizia fiecaruia dintre noi.....in concluzie:nu lucrati pe comunitate sub 1500 euro.
  6. --drumuri bune la toti colegii ".....!!!!!!!!!!!!! la multi ani conducerii acestui site"
  7. salut colegutu",sa-ti dea dumnezeu sanatate ca ai confirmat "- -nu esti singurul care afirma lucruri mai putin placute de aceasta firma -pe praful asta ,era sa sar din lac in put.Iti doresc drumuri bune si sanatate"
  8. da,multumesc pentru informatii,..deci se lucreaza non stop,vi acasa doar 2 saptamini in august,2 decembrie,program de lucru ca pe italia,drumuri bune mersi de informatii colegutii"
  9. -mersi frumos,m-a sunat sa merg la munca dar vroiam informati utile colegutii sa nu cheltui banii"
  10. ce stiti despre aceasta firma,ca fac angajari!-a lucrat cineva la ei?sunt din CHIETI-FOSSACESIA,platesc nu platesc,deoarece am vorbit si nu stiu daca sunt cuminti italienii astia,.....mersi frumos,astept poate aveti ceva concludent despre ,EI"
  11. -esti tare colegul cu postarea,e adevarat totul....comlogul si conversatia,iar tu esti un om curajos si realist dar esti printre putini care au mai ramas ......!...respect pentru postare.
  12. COLEGUTII,IN FINAL cit se castiga pe luna la EWALS",STIE CINEVA?......pina vineri sunt interviurile!
  13. .....colegutii va respect pe toti,dar sincer nu inteleg de ce oare cind noi soferii romani trecem peste granita devenim altii? nu inteleg,poloneziii sunt uniti,bulgarii de la kim johansen sun uniti,noi suntem cea mai de ris rasa,de ce?
  14. .............................................ce dracu vorbesti colegule ca tu cheltui 150 de eur,hmm am eu conserve pentru voi astia dar cind va vad decit vi le arat si nu vi le dau ca nu meritati,miliardarilor,auziti si voi:150 euro pentru o luna si patru zilee...hmmm
  15. -colegutii,firma BLOMQUIST cu parere de rau, va spun ca este una din cele mai bune firme care plateste dar soferii romani au distrus-o in proportie destul de mare. -am lucrat la ei,am luat bani buni dar m-am luat cu jan kotric si m-a pensionat rapid indiferent daca am avut dreptate sau nu. -concluzia:o firma buna care plateste,daca pui ariciul"esti super sofer pentru ei"-disponentii > .....ggrija mare prin parcari :VIP-URILE,au putere sa vorbeasca si sa va dea jos dupa masina.- -in rest drumuri bune colegutii" iar daca plecati capul,merge super la aceasta firma totul si va luati banuti multi foarte sincer!......nu vi se iau banii decit pe prostiile voastre,dar aceste prostii sa fie mari. -SUCCES LA ANGAJARE,apropo JAN KOTRIC NU MAI ESTE,.....DUMNEZEU SARACU A AVUT EL GRIJA.......DAR NICI CU ELENA NU IMI E RUSINE ,pentru ca ......e de-a lor.....hai BAFTA LA TOTI,CA FIRMA E BUNA STRUGURII SUNT ACRII"
  16. ----salut colegutiii,la kurt "s-au schimbat multe,in scurt timp va fi ca la kim ,asa ca nu va recomand.....daca sunteti in echipaj e super!...tot ce va doriti!
  17. -salut pe toti colegii care vor sa munceasca pt firma BLOMQUIT - AVETI mare grija ca e o firma in care se munceste la program cu conditia sa muncesti 45 de ore pe saptamina, transporti MARFA -ADR fara acte ca nu conteaza'.jan kotrik UN NESIMTIT care facea cartile ca acum le face ELENA BUNUTA dar deja e o BABA". GRIJA MARE,la:-romanii colegi- sunt multi care indiferent daca maninci si bei in PADBORG ,TOT PROST RAMAI PT EI DEOARECE, ei castiga banuti si nu vor sa piarda casa de expeditia cu care lucreaza cum ar fi:frigurile(carnita-gratis)...grija mare dragi coleguti,voi alegeti ce vreti?????????apropo-baniii sunt bani la aceasta firma si vin sigur in primele trei luni.grija cu cine vorbiti si ce vorbiti,...........
  18. Salut colegutii"....parerea mea e una si singura:nu va jucati cu fostul sofer DORIN care acum e mare sef la CONTRANS,el taie si spinzura acolo in KOLDING. -PRIMA cerinta este limba ENGLEZA,DEASEMENI sa sti sa conduci un camion (prelata-container). .........programul de munca iar este o problema avind in vedere ca este in fiecare zi 9(10 de doua ori pe saptamina)indiferent daca mergi zilnic la 15 ore,tu trebuie sa faci 9 ore. NU VA JUCATI CU DORIN,sincer il cunosc personal si riscati sa pierdeti banuti multi,iar in DANEMARCA nimeni nu va ajuta cu nimic,aveti mare grija.............DENMARK TRANSPORT,e si mai praf........cele doua firme platesc doar soferilor care se incadreaza in primul rind celor care pleaca capul oricind si nu ridica probleme la respectarea programului.SUNT SOFERII vechi in firma care am impresia ca merg cu doua carduri,dar sunt f.bine vazuti........mare grija!
  19. salut colegutii",aveti in vedere ca firma te munceste in stilul disponentilor danezi,adica amestecat....dar banutii pe 25 sunt in contul vostru.SINGURUL si cel mai urit lucru cel putin pentru mine ,este ca a inceput sa puna 2 soferi pe masina........asta e grav ca multi nu stiu si acest lucru m-a determinat sa vin acasa.Am lucrat si cu expeditia de vis{DANCARGO}cei care cunosc stiu la ce ma refer,dar una peste alta aceasta firma da banii,te munceste pentru banii aceia ,disponentii romani au inceput sa gindeasca si ei in DANEZA-CHINEZA-)daca aveti nervii tari veti rezista.AVETI in vedere cazare PADBORG ca sofer 2,NEUMUNSTER in padure si cit de curind in ITALIA.
  20. mersi pentru raspuns,banuiesc si eu ca e ceva la mijloc,dar ma mira faptul ca alta lume de aici nu zice nimic despre-VENETOJOBS-BUZAU,cine a fost cu ei,........cine a plecat la munca cu VENETOJOBS-BUZAU?????
  21. ------sunt sofer de 14 ani si am gasit de lucru acum prin ei,vor o taxa de 300 euro pentru mediere".....astept sa-mi spuneti daca stiti ceva despre aceasta firma!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.