Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

romy_tomy

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

romy_tomy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut Costi, Sunt convins ca vom fi colegi dupa 23 ian. Eu miercuri pe la orele 16.00 sunt la Buttelborn; banuiesc ca majoritatea colegilor va fi acolo intrrucat cam toti vin cu masina. Ne vedem deci la locul de cazare. Va doresc drum bun.
  2. Va salut. Raspunsul se gaseste in titlul topicului: SOFER AUTOBUZ GERMANIA
  3. Salut, Da, pe mine m-au sunat dar si eu am sunat la firma; sincer nu mai stiu care a fost primul ... Mi-a vorbit un adevarat domn - Tudor se numeste - m-a intrebat despre experienta prof. si despre cunostinte lb. germana care este o conditie obligatorie. Am sustinut cu dansul un interviu si apoi cu angajatorul din Germania dupa care mi s-a spus ca am fost selectat pentru angajare si ca voi sustine o proba in Germania la Weiterstadt, pe care am incredere ca o voi lua cu ajutorul lui Dumnezeu. Cat despre conditii salariale acolo unde ai aplicat si tu sunt toate detaliile mai mult de atat nici eu nu stiu. Succes in cautari si iti doresc sa primesti jobul pe care ti-l doresti. Drum bun!
  4. Salutare Iulian, felicitari pentru selectie. Apai, dupa bataia de cap sa speram ca urmeaza si bataia din palme Sigur ca nu-i o limba usoara dar daca Dl Albrecht ne-a dat verde spre Wieterstadt inseamna ne-om descurca si acolo. Personal nu ma declar nici eu un bun cunoscator al limbii germane dar inca depun eforturi semnificative ca sa progresez. O conversatie ne descurcam noi sa o ducem ... Ne vedem pe 23 ian. la Weiterstadt colegule. Succes iti doresc si drum bun.
  5. La Multi Ani! Salutare, colegilor de pretutindeni! Ma numesc Romeo P. si am deschis acest topic in special pentru cei ce vor merge pe 23 ian. "14 la Weiterstadt pentru "proba de foc" . Ideea este sa schimbam cateva informatii si idei despre acest loc de munca pe care cu totii ni-l dorim si despre aceasta tara - Germania, care pentru o buna perioada va fi tara noastra gazda. Stiu ca initial erau 30 de locuri disponibile pentru jobul de sofer de autobuz/autocar, dar vad ca acum suntem selectati 10. Ori poate ca suntem grupati in 3 ... nu stiu si nici nu vreau sa-mi bat capul cu asta. Probabil ca a fost o selectie exigenta si sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem aceasta sansa. Spor la ... vorba!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.