Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

turhan

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

turhan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegii, eu am sunat la d-ra Alina,i-am explicat faptul ca sunt incepator si spre surprinderea mea mi-a vorbit foarte frumos,mi-a explicat pe indelete multe lucruri si nu in ultimul rand mi-a zis sa merg la un interviu la Tm.Ceea ce mi-a fost putin greu sa intreb este faptul ca am auzit ca se da un interviu pur si simplu si se mai da si o proba de lucru,dilema mea ar fi daca cumva cineva stie in ce consta aceea proba de lucru ? Va multumesc si sper sa-mi raspunda cineva !! Drumuri Bune !
  2. Salutare colegii,m-ar interesa o situatie,daca stie cineva sa-mi dea un raspuns ..In cazul in care cunosti pe cineva care deja lucreaza la ei si este titular,ar fi vreo sansa ca respectivul sa te ia cu el pe masina tu ca si sofer b..normal.. drumuri bune si sa speram ca ne v-or lua astia pe noi ...amaratii astia fara experienta!!
  3. Salut colegii,am sunat eu astazi la ei si ....mi-au spus ca nu se fac angajari momentan...asa ca ...daca mai afla cineva ceva....sa ne anunte si pe noi astiai ai amarati ,incepatorii !!Bafta !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.