Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

reds

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

reds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Pe langa cele 3 numere de telefon de mai sus, pentru programari puteti suna si la: 0730106367. Cerinte: - experienta minim 1 an - acte romanesti (buletin, permis, card, atestat) - adeverinta de vechime/ recomandare de la un loc de munca anterior Drumuri bune!
  2. "Norbert Dentressangle" angajeaza soferi pentru diferite agentii, nu doar la cisterne. Pot spune ca sunt si soferi care pleaca din cauza nerespectarii legii, a depasirii vitezei legale, a consumului ridicat de motorina, cum a fost si cazul unui fost angajat pe numele sau Cristian (si care din aceste motive nu era chiar "the best"). Asadar, soferii cu minim un an de experienta pe comunitate, corecti si seriosi sunt invitati sa ne apeleze in continuare. Drumuri bune!
  3. Norbert Dentressangle - Arad / Transcondor angajeaza soferi pentru comunitate. Cerinte: - experienta minima 1 an pe comunitate sau tur-retur - acte romanesti (buletin, permis, card, atestat) - adeverinta/ recomandare Programari pentru teste/ interviu se fac la numarul de telefon: 0723.544.453, 0357.40.30.45
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.