Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cristakis

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

cristakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. ADR job....una peste alta...apreciez ca ai dat niste informatii...plauzibile sau nu...esti o sursa de informatii...eu cel putin multumesc...sunt convins ca toata lumea are dreptate si nu a vrut nimeni sa ti sara la jugulara...sunt insa cateva reguli in comunicare si daca vrem sa ne facem intelesi ar fi ideal sa vorbim pe aceeasi limba folosind termeni consacrati...Nu inteleg de ce trebuie sa luam in nume de rau interventiile colegilor sau moderatorilor, suntem oameni...diferiti ...ne exprimam diferit...gandim diferit...hai sa acceptam faptul ca exista si altii care gandesc altfel decat noi...care parcheaza altfel decat noi...care tin de volan altfel decat noi... drumuri bune si relaxare va doresc!
  2. Controlul cardului se face pentru 28 de zile in urma...daca in 28 de zile cardul nu a stat in tahograf...mi se pare firesc ca la control sa ti se ureze drumuri bune.
  3. Foloseste cineva soft de navigatie pe tableta sau telefon din astea de pe android-zone? Daca da...ce anume si ce acuratete are?
  4. Am avut si eu bafta sa ma opreasca pentru depasire... si am platit si cu cash si cu card... banii de pe card erau blocati...... fii pe pace...banii aia deja nu.i mai poti folosi...sunt blocati...
  5. cristakis

    Cont Curent! $

    In euro ai si Mastercard la banca transilvania....dar la Aldi nu ti.l accepta...au si anunt la casa de marcat ca nu accepra carduri...
  6. Asta seamana a exemplu de voluntariat...al amicului tau ce si-a facut experienta facand autostopul, bravo lui.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.