Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

drk_66

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre drk_66

  • Dată Naștere 01/01/1984

Profile Information

  • Locatia:
    tg-jiu

drk_66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. pt manuel am 28 de ani pt winis nu cred ca am nimic in plus fata de nimeni numai ca imi cam luasem gandul ca ma suna si din aceasta cauza mi-am permis sa imi fac planuri de paste. Si eu cand promit ceva unor oameni (indiferent cui) ma tin de promisiune. Nu ma abat pentru toti banii din lume. Daca te-as intreba ce e mai important pt tine, BANII? sau calitatea ta ca OM? ce ai raspunde? eu am ales a doua varianta intotdeauna. Si parca atunci cand am postat ca am refuzat si am zis: "poate ma credeti nebun dar am spus NU" TU mi-ai dat un raspuns iar apoi ai sters postarea: "nu esti nebun" ma insel? Daca ma insel imi cer scuze. EU VOIAM SA INCURAJEZ COLEGII CARE SI-AU PUS DOSARELE SA NU-SI PIARDA SPERANTA PT CA O SA-I SUNE (si eu am asteptat cateva luni) si daca observi am postat informatii strict legate de SUBIECT k avem aici 52 de pagini din care max 15 contin date reale in rest unii se cearta, altii se contrazic etc. Si nu e frumos frate!
  2. M-au sunat pe mine astazi, plec vineri, sunt din Tg-Jiu, acord un + acestei firme intrucat daca ati citit postarile mele anterioare ati vazut ca am mai fost sunat ( azi a fost a -III-a oara mai exact). Prima oara m-au sunat marti inainte de paste, nu am putut sa plec intrucat aveam totul organizat. Mi-am zis ca am ratat sansa si asta e..., am plecat la tara sa fac sarbatorile pascale acolo impreuna cu familia lasand unul din telefoane la TG-JIU.Cand m-am intors (joi dupa pasti) am vazut inca un apel de la HTL cu doua zile in urma. Era foarte tarziu sa revin cu un telefon si nu am facut-o. Azi m-au sunat iar si m-au intrebat daca sunt disponibil sau daca nu sa le zic ca sa stie oamenii daca pot sa arunce dosarul sau nu. Din punctul meu de vedere oamenii de acolo au fost f. seriosi pana acum.
  3. pt narcis dosarul l-am depus cam acum 2 luni pt colegul rebone: stii bine ca dosarul l-am depus cu o sapt inaintea ta k am si discutat despre anumite chestii. Am tot asteptat sa ma sune, timp in care am vazut cum sunt chemati colegi care isi depusesera dosarul dupa mine si mi-a cam murit speranta ca or sa ma mai cheme, drept urmare pt paste mi-am facut unele planuri, unele promisiuni fata de anumiti oameni iar eu imi tin promisiunile indiferent ce as putea pierde. Nu am altceva de facut, NU am oferte mai bune. VREAU sa muncesc si incerc sa imi fac treaba FOARTE bine, dovada fiind referintele de la ultimul meu loc de munca care se afla in dosarul trimis catre hartltrans. Banii nu ma scot afar' din casa dar nici nu inseamna TOTUL pt mine. Si daca privesti lucrurile dintr-un alt unghi POATE locul meu la HARTL este deja ocupat de un COLEG care are mai MULTA nevoie decat mine. STIMA!
  4. Azi m-au sunat pe mine sa plec vineri. Am zis NU! fara sa motivez. A zis BINE si mi-a inchis. Duminica e PASTELE si am alte planuri. Probabil o sa ziceti ca sunt nebun pt ca am refuzat dar asta este...Prefer sa stau acasa de paste.
  5. Si eu tot in februarie am trimis dosarul si la fel... nici un semn. Am sunat la cateva zile si mi-au zis k momentan nu mai fac angajari sa revin cu un telefon peste o saptamana, iar cand am sunat din nou a raspuns altcineva si a zis k nu stie ce raspuns sa imi dea daca mai fac angajari sau nu. Nici nu am mai sunat de atunci. Plus ca zicea un coleg aici pe topic k daca ai studii superioare sa nu le trimiti diploma k nu te angajeaza iar eu apucasem sa trimit dosarul cu diploma de la facultate (copie) in el. Ce, daca am facultate nu pot sa muncesc?! Am bagat la distributie 2 ani hamaleala pe 5milioane+bonuri zi lumina, de f.multe ori nu aveam nici timp sa mananc si nu am comentat. Mi-am facut treaba cum trebuie si am si recomandare de la vechiul loc de munca, le-am si trimis-o. Si tot pe baza diplomei de facultate am fost angajat la firma respectiva, fiind angajat cu norma de 8 ore si salariul brut de 804 lei.
  6. super tare primul filmulet, cat de bine explica Ishtvan, tot am priceput. eu de exemplu teoretic stiam cum se schimba jumatatile, acuma nu mai stiu. Ha, Ha, Ha.
  7. pe avizul meu scrie asa: ministerul sanatatii spitalul judetean de urgenta tg-jiu dl.... nascut la data de......a fost examinat pt (angajare) la data de.....cu fisa medicala personala tip siguranta circulatiei nr... pt functia cu responsabilitate in siguranta circulatiei (cond auto) din cadrul unitatii ...(la mine a complectat doctorita Hartltrans. daca vreau sa folosesc avizul la alta firma nu stiu daca mai pot). Si a abtinut avizul...apt cond auto marfa... Recomandari........................ Acest aviz poate fi contestat in termen de 30 de zile...................... PRESEDINTELE COMISIEI (TERITORIALE SAU CENTRALE DE SIGURANTA CIRCULATIEI) (parafa si semnatura)
  8. Bafta multa pt colegu Rebone, iar pt Petre eu zic sa incerce altundeva k aici au trecut prea multe sanse pe langa el si deja nu mai e vorba nici de nesansa, nenoroc sau ghinion. Aici este vorba de reavointa din partea cuiva. Parerea mea!
  9. Mai tine si de norocul fiecaruia daca e chemat sau nu. Atunci cand cererea depaseste oferta... intelegeti?! Daca am trimis dosarele asteptam. Ca la loto. Ideea e ca oamenii tin evidenta dosarelor deci in privinta asta sunt seriosi. Eu am trimis dosarul sapt trecuta si azi am sunat sa vad daca a ajuns. Mi-a raspuns un domn si mi-a confirmat k dosarul se afla la ei. Sunt sigur k dosarul meu este acolo deoarece eu m-am prezentat doar cu numele iar el mi-a spus prenumele. Deci nu m-a aburit cu da domne dosarul este la noi k sa scape de mine. Mi s-a mai spus k momentan nu se mai fac angajari. Poate peste 2 saptamani. Mentionez k am trimis diploma de facultate pt k aia era ultima diploma de studiu iar ceea ce a spus colegu deviatabucuros m-a cam pus putin pe ganduri, insa cel cu care am vorbit nu a adus in discutie acest aspect si nici eu nu am putut sa intreb acest lucru intrucat e putin cam absurd. Eventual o sa le explic daca o sa am probleme: "domne', SUNT PROST; FOARTE PROST". Bafta la toti colegii.
  10. Si inca ceva Ciprian, la tine pe avizul psihologic s-a specificat faptul k este pt siguranta circulatiei? sau ai fost declarat apt pt transport marfa intern si international.
  11. Daca se poate radu si ciprian, sa ne spuna si noua cand au trimis dosarele. Asa, ca sa ne facem o idee. Pt Vali, adeverinta o iei de la vechiul loc de munca.
  12. Fisa medicala pt siguranta circulatiei =150 lei Examen psihologic = 50 lei Le am facut eu azi Tarifele sunt din orasul Tg-Jiu. Colegu rebound, pune si tu preturile din Constanta sa vedem daca difera de la judet la judet!
  13. pt colegul rebound; ti se pare si este absurd, tu probabil ai avut intrerupte ultimele 6 luni deci o penalizare mai mica. eu in 2011 am lucrat pana pe 31.12 inclusiv, incetarea activitatii fiind cu data de 01.01.2012. Poate daca ma hotaram peste 6 luni plateam o penalizare mai mica, cred. dar calculandu-mi din 2009 penalizarea a crescut. lege prost intocmita...sau...cate bordeie atatea obicee ca de ex eu ieri am scos cazierul judiciar cu 10 lei si timbru fiscal de 2 lei. maine sunt programat si eu la fisa medicala si daca mai e timp fac si psihologicul. revin cu amanunte.
  14. tot cam atat trebuie sa platesti k nu te poate pune sa platesti mai mult de 6 luni in urma + 3-4 luni in avans cum ai norocul cred.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.