Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

tal1da

Members
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tal1da

  1. tal1da

    etilotest obligatoriu

    e obligatoriu de vreun an de zile ..
  2. mai repede ii gasesti sub denumirea de verhelst...nasul meu de cununie lucreaza la ei...e bine...50 de euro la zi +salariul pe sk...cursele sunt de obicei scurte , pe teritoriul belgiei,se mai coboara si in franta,dar maxim pana la lille...se sta 2 luni cu 2 saptamani...sambatele si duminicile nu le muncesti(esti platit)...ti se asigura echipament...la garaj au bucatarie,dusuri,masina de spalat...ti se plateste drumul catre casa...e bine...
  3. winis tata ziceai cateva pagini mai incolo ca nu bei, nu fumezi....o sa bei ...de fumat nu zic nimic...nici eu nu fumez...dar de baut o sa bei...cel putin cate o bere sau ceva...asa iti alina doru de casa, de copii...cat despre restul ii dau dreptate lui vt...dupa 1 cursa 2 patul acela cat de mic ti se pare la inceput va fi cel mai bun prieten al tau...despre mancare daca sti si iti place sa faci de mancare o sa mananci mai bine ca acasa... e frumos...dar sa sti ca nu e asa usor cum auzi de la unul altu`...
  4. laptopul dvs trebuie sa aibe hard wireles 1)nu exista asa ceva... 2)hardul nu are nici o legatura cu wireless...placa de retea are 3)programul de care zici se numeste wifi way final...am auzit de el dar inca nu l-am incercat.
  5. Am vorbit cu pretenu meu si e de jale la firma asta. Au fost 2 romani si au plecat dupa 2 saptamini. Cred ca si prietenu meu o rade repede poti sa ne si explice de ce ?
  6. s-a deschis nu de mult timp un alt restaurant chiar dupa Iernut la vreo 200 de metri de bifurcatia catre Medias...parcarea e gratuita , inca nu au dusuri ...din cate am inteles vor avea in curand...vor fi si camere ...iar mancarea e foarte buna....meniul zilei e 10 lei.
  7. tal1da

    gsp garmin nuvi 250w

    vand gsp garmin nuvi 250w update 2012 nou in cutie cu garantie-pret 350 de lei...
  8. adubaba ai gresit tata se plateste toate taxele pt. arr numa la CEC. In primul rand taxele nu se plateste prietene, ele care este se platesc. In al doilea rand taxele se pot plati si la Posta Romana prin mandat...
  9. ca prin minune, nu stiu daca va vine sa credeti am depus actele pentru card in 3.01.2012 si in data de 19.01.2012...cat despre atestat in Mures unde am dat eu...la cpi marfa a fost un chestionar de 40 de intrebari(tre` sa faci 28),un chestionar de 30 de intrebari cu raspuns direct si 6 studii de caz(nu 1) la care am scris vreo 2 pagini A4...la gabarit ai un chestionar de 20 de intrebari...daca inveti o sa ti se para foarte usor.
  10. http://isohunt.com/torrent_details/324390817/AutoRoute?tab=summary ...mai departe va descurcati...
  11. Prietene melyku, sunt aproape in aceeasi situatie ca si tine.In schimb eu sunt hotarat sa plec ,sa fac ceva pentru familia mea.Sunt plecat de la parinti de la 14 ani(cu scoala,nu sunt fugit de acasa) prin internate si pe drumuri.Stiu ce inseamna sa iti speli hainele si sa mananc din brisca si multe altele;cine a stat in internate stie la ce ma refer.Nu am condus in viata mea masina mai mare de 3.5t, dar din dorinta de a-i face viitorul mai usor fiicei mele de 2 ani am o incredere nemarginita in mine ca voi reusi;si sper sa o si fac.Vorbesc engleza fluent ,mai stiu ceva in franceza , sper sa imi pot gasi si eu ceva,nu pe 1500 sau 1800 ,pe 800,pe 1000 pe oricat decat sa mai stau la patronii astia jegosi (taranii se vor simtii si ma vor injura,dar asta e)din Romania care sunt in orice domeniu de activitate.Bineinteles , suntem in Romania si astept sa imi iasa cardul;oare in toate tarile dureaza atat?Prietene cu Kurtbeier ne poti lasa un numar de telefon sau o adresa de mail la care sa trimitem un cv.Mersi mult!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.