Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

okarina

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de okarina

  1. Verifica injectoarele si daca e cazul, schimba-le. EDC te anunta ca sunt colmatate. Deh, calitatea combustibilului lasa de dorit in Romania. Doar daca stii sigur ca nu-s injectoarele imbacsite, te gandesti la pompa sau altele.
  2. Daca ai cutie automata ASTronic de la ZF, modelul 12 AS 2331 TO, atunci sunt necesari 21 litri de ulei de cutie de viteze. Tipul de ulei este MAN-341-Z5.
  3. Un service autorizat MAN in Iasi este Trado Motors. Aveti aici datele de contact.http://www.man.ro/newsite/content/11_service__iasi
  4. Probabil aveati rezervorul mai mult de jumatate gol si senzorul de nivel cand circulati in panta/rampa va avertiza ca nu mai aveti AdBlue in rezervor. Cand reveneati la orizontal, senzorul iar detecta prezenta lichidului. Recomand sa aveti tot timpul rezervorul de AdBlue plin sau peste, ca sa nu mai patiti asa ceva. AdBlue este accesibil la pret, comparativ cu combustibilul. Grija mare cand circulati pe afara, in Europa, lipsa AdBlue in rezervor este aspru sanctionata. Datorita AdBlue masina are emisii reduse de noxe si se incadreaza in normele Euro4 si Euro5. La camioanele MAN Euro6 consumul de AdBlue este redus cu 50%, datorita optimizarilor la motor.
  5. okarina

    MAN 41.462 8x4

    Litera L pe o bulina verde este codul "Lärmschutz" care atesta ca vehiculul este silentios si respecta conditiile de mediu atunci cand se circula in apropierea oraselor. Pentru a avea o asemenea bulina e nevoie de certificarea din partea unei reprezentante MAN ca masina respecta acele conditii. Nu ai nevoie de bulina decat daca circuli prin Austria, spre Europa de Vest.
  6. okarina

    Despre MAN 18.480

    Nu, nu e de la EGR. Daca e rosu e grav. Mergi la Service. Cel mai bine pentru masina ta este sa mergi la reprezentanta MAN. Asta in loc sa alegi un service de pe marginea drumului.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.