Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alex_mutu52

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

alex_mutu52's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salutare, si eu mi-am luat un iveco daily 3.5 t. Am facut cateva curse in jur de vreo 3 luni si ceva dupa care s-a cam terminat cash-ul.....si facturile au cam intarziat sa fie platite.In clipa de fata am masina in fata blocului,de incasat cateva mii de lei de la diverse case de expeditii destul de renumite.Nu dau nume ca nu vreau sa fac in nici un fel publicitate. Deci daca nu ai cash necesar cel putin pt 5-6 luni,mai bine te lasi pagubas.Pe bursa sunt foarte multe tepe,iar marfa care este nu este platita corect...un exemplu...Bucuresti-Brasov greutate 1t...pret 100 lei.Pt 100 de lei eventual sa mergi cu un autoturism. Iti urez bafta multa si sper sa nu patesti ca mine.
  2. Salutare colegi, Aveti idee de firma Jan de Rijk de la Brasov?Cunoasteti ceva detalii despre ei? Cum se lucreaza,sunt corecti cu banii,se face doar comunitate...a fost cineva la interviu la ei. ai raspunsul colegului,subiect inchis
  3. Si cand ai fost la ei la interviu camionagiu? saptamana trecuta cumva?cum ai aplicat la ei?
  4. Da m-au contactat dar din cate am inteles la punctul de lucru din Luxemburg nu in Belgia.Acuma daca sti ceva sa imi spui si mie te rog putin conditiile,te alearga afara din program,daca platesc la timp si cam care e media care platesc....ceva informatii.
  5. Salutare, Stie cineva niste detalii despre firma CONSTANT BONIVERS Luxemburg? Lucreaza sau a lucrat cineva la firma asta?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.