Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Fane_babanu78

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fane_babanu78

  1. Un coleg carea a dat examen la Constanta ...unde se da si in ce consta...?
  2. Azi am fost si eu sunat si inca de doua ori dar am renuntat.....va doresc multa bafta celorlalti.
  3. Aceeasi problema am intampinat-o si eu .Fisa medicala si avizul psihologic pentru transport persoane facute la sfarsitul lui octombrie 2013 ...valabile pana la sfarsitul lui octombrie 2014. Intre timp gasind la o firma de transport marfuri generale am fost nevoit sa refac fisa medicala+psihologicul pentru ,atentie, TRANSPORT MARFURI GENERALE, explicandumise destul de clar ca nu este acelasi lucru cu transport persoane. Dupa mai multe tergiversari am fost invatat de catre o doamna de la Policlinica CFR ca cel mai indicat este,ca atunci cand le faci sa specifici ca vrei sa le faci pentru tot ce ai trecut pe atestat si anume....transport marfuri generale,transport persoane ,marfuri periculoase si agabaritice ADR... toate trecute pe aceeasi fisa medicala si psihologic...daca nu o sa le refaci de fiecare data pentru ce ai nevoie. Toate ajunganduma undeva in jur de 250 RON. Problema pentru care esti obligat sa le ai pentru fiecare in parte este ca tu ca sofer trebuie sa ai in permanenta la tine originalele in momentul cand esti plecat in cursa.In cazul in care esti oprit de cei de la ISCTR sau control trafic tu trebuie sa le prezinti fisa medicala si psihologicul +toate actele. Si cum o scoti la capat cu ei daca tu le ai valabile pentru transport persoane si lucrezi pe tir unde transporti marfuri ....sau invers... Deci in concluzie este alta gasca in alta traista. Sper ca v-am fost de ajutor....drumuri bune.
  4. Un coleg care lucreaza sau a lucrat la ei? Care sunt cerintele la angajare? Trebuie sa ai ADR-ul,se merge singur sau in echipaj,angajaza si incepatori sau sofer 2,cat se sta plecat,cum e salarizarea? Am sunat dar nu am putut obtine mai multe informatii pentru ca Marius a zis ca e in Austria si nu poate da detalii la telefon momentan. Ms mult.drumuri bune.
  5. Chiar nu mai stie nimeni nimic...?? |cineva care lucreaza sau a lucrat acolo ne poate da si noua mai multe informatii.. se mai fac amgajari...?? la acel numar de tel se vorbeste in engleza,romana sau daneza...?? ai sansa sa devi titular...? daca da ...dupa cat timp..?? cam si cat se lucreaza si pe ce bani...?? se ofera transport sau trebuie sa pleci pe banii tai..?? cati bani iti revin lunar ca titular..?? dar ca sofer 2...?? contractele pe ce tara se fac...?? daca poate cineva va ne raspunda cu seroizitate nu din auzite.....apreciem si multumum.
  6. Saptamana asta nici o angajare.. nimic... poate a mai auzit colegul audi ceva si binevoieste sa ne spuna si noua.
  7. Cateva intrebari pentru colegii care lucreaza la Titan ...? Am fost la ei la un "interviu" si am discutat cu un domn ,nu i-am retinut numele .... De ce se cere sa ai si ADR-ul..? ce fel de marfuri se transporta....? eu nu am ADR si am fost informat ca trebuie sa-l fac si chiar am fost indrumat sa merg la un etaj mai sus ca este acolo cineva care sa ocupa de treaba asta. Trebuie sa completezi o fisa cu locurile de munca pe ultimi 5 ani (pentru a putea fi verificat de ei) si anume :numele firmei,perioada in care ai lucrat,persoana de contact si nr de telefon si motivul pentru care ai plecat de la firma respectiva.....de ce oare....? "cainele nu pleaca de la macelarie..." Daca indeplinesti aceste conditii si esti acceptat vei da o proba de lucru.....nu stiu in ce consta...probabil condus,parcare la rampa,agatat si dezgatat remorca... Daca nu ai facut extern ...cazul meu...vei face o perioada de trainning...daca treci probele binenteles. se merge in echipaj sau singur pe cabina...? se merge ca sofer 2... ca incepator pe comunitate..? dupa cat timp devi titular... care sunt salariile...? in afara de cei 35-40 euro/zi si salariul de 1000 ron /luna se mai da si altceva ? cati km faci lunar..? se opresc bani pentru diferite motive ?....consum mai mare de motorina...etc.... daca cineva care lucreaza la ei imi poate oferii mai multe informatii ma puteti suna la nr de tel : 0763 574 339 Fane -Medgidia(Castelu). Multumesc ....drumuri bune sa aveti....!!!!
  8. Stie cineva daca se mai fac angajari ca sofer 2 ..? Cam cat este castigul lunar al soferului 2 ?...din ce am citit i se dau 6centi/km.....se mai da si diurna in afara de banii astia sau ramai numai cu cei 6centi/km..
  9. Am sunat si eu su cer sa ai minim 6 luni experienta pe comunitate.
  10. Colegu ,Dabidu ,lucrezi cumva la ei...?? Daca da lasa si tu mai multe detalii....ce curse fac ,cu ce masini,cat se sta plecat si cat acasa,cum e salariul ....etc..!!!!
  11. Un coleg care este TITULAR la Hartl poate sa ne spuna cum este platit... Aici ma refer la diurna,plata la km...etc..si la cat ajunge venitul lunar..
  12. oare se vor face angajari si saptamana asta... sper sa avem vesti bune si in zilele urmatoare daca da ....ramane de vazut care vor fi norocosii..!!
  13. Se da testarea si la Agigea..? As fi si eu interesat dar nu am ADR si cam naspa cu engleza. Daca e cineva care ma poate lamurii si pe mine....ADR-ul este obligatoriu si limba engleza...
  14. Dupa cate am inteles eu treaba sta cam in felul urmator.... in cazul in care te aflii printre cei selectionati vei fi sunat luni sau marti (daca nu esti sunat in astea doua zile cu siguranta nu vei mai fi sunat in urmatoarele zile ale saptamanii)pentru confirmarea ca vei fi angajat,urmand ca in ziua de joi sa te prezinti la Timisoara pentru a face fisa de medicina muncii ,angajarea si ce mai trebuie. Dupa care ,banuiesc, vineri va fi plecarea catre Austria (am inteles ca dureaza ceva cam 12 ore) probabil se ajunge sambata. Se fac prezentarile la cei cu "grade" de pe acolo ....o mica perioada de acomodare probabil si un alt inerviu . Duminica se formeaza echipajele si de aici in colo fiecare cum isi asterne asa doarme....!!! Aceasta este parerea mea (facuta dupa ce am citit pe forum) iar daca cineva este mai in tema si mai are ceva de adaugat sau de obiectat va rog s-o faceti fara pic de retinere. Sper ca am fost de ajutor pentru ce care asteapta sa fie sunati (si eu sunt printre ei)...asa ca poate ,saptamana viitoare ,vom avea mai mult noroc. Multa bafta tuturor. P.S. asteptarea este grea dar cateodata merita...!!!
  15. Inca un norocos....bravo si felicitari..!!! Se pare ca totul tine numai si numai de "bulan" sau cum a mai spus un coleg poate cauta din zone mai apropiate de Timisoara. Si eu am depus dosarul tot pe data de 5 februarie ..am mai fost si personal ...dar ce sa facem asta este politica lor de angajare.....soferi fara minim de experienta...!!! Colegul,"e36_coupe" ,care tocmai a zis ca a fost sunat pentru angajare marturisea sincer ca are permisul doar de doua luni. Colegul ,Ionutmadalin ,spunea intr-un post cum ca ar fi cam 500 de dosare la Hartl pentru angajare dar se pare ca cine depune cel mai recent dosarul este si cel selectionat sau o fi ca la loterie.?? se baga toate nunerele de dosare intr-o urna din care se extrag cele castigatoare..... Celor norocosi le urez multa bafta , drumuri bune si line fara controale iar celorlalti multa rabdare si tutun.. Si cum speranta moare ultima poate intr-o zi vom fi noi norocosii care vor fi sunati. Toate cele bune ....!!!
  16. Se pare ca "costelj" a fost mai norocos ...din cate am observat a depus dosarul pe la jumatea lunii Ianuarie si a fost sunat sa se prezinte pe 06.02 pentru angajare...deci se pare ca totul tine doar de "bulan". Multumim si multa bafta si drumuri bune la noul loc de munca pentru toti cei care au fost selectati pentru angajare.
  17. Deci sau reluat angajarile ...interbarea este pe ce criterii sa fac..?? Poate ne lamureste si pe noi colegii care au fost chemati pe data de 06.02 ,Ionutmadalin si costelj....cand au trimis dosarul si cat au avut de asteptat pana au fost chemati,daca au fost personal sau au trimis dosarul prin curier ?...mai multe detalii va rugam daca tot suntem colegi ..nu mai tineti doar pentru voi ca doar nu o sa va ia nimeni locul.....sunt multi care astepta niste informatii de la voi si tocmai de aceea mi se pare normal sa le oferim.
  18. Cauta pe forum Hartl Timisoara si vezi ce se vorbeste.....suna la ei si vezi daca fac angajari pentru sofer 2 (fara experienta). Daca fac pune mana fa_ti un dosar cu toate documentele care trebuiesc atasate si depune_l la ei. Sper ca iti vor fi utile informatiiile...bafta multa si succes pe viitor.
  19. Stie cineva daca este vreo firma in Romania care face recrutari si pentru UK..??
  20. Salutare dragi colegi si la multi ani...am si eu o intrebare pentru cei care si-au depus dosarul la Hartl. Fisa medicala si avizul pshihologic trebuiesc facute musai pentru transport marfuri generale..?? si la un cabinet anume..(ex.CFR...).. Mentionez ca eu le am valabile dar pentru transport persoane intern si international... Multa bafta si drumuri bune va doresc.
  21. Salutare , Sunt si eu interesat de o plecare in UK dar problema se pune in felul urmator .. daca trebuie sa ai neaparat ADR-ul (nu i-l am) daca trebuie sa ai experienta pe comunitate sa ai vechime sau se accepta si incepatori posed permis B,C,D,E atestat transport mafa si persoane +cartela tahograf Daca ma poate ajuta cineva cu cv informatii va rog sa lasati un mesaj eventual un nr dre telefon pentru a putea lua legatura. drumuri bune va doresc..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.