Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

danchi72

Members
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danchi72

  • Dată Naștere 07/09/1972

Profile Information

  • Locatia:
    Botosani

danchi72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. danchi72

    3.uk

    Salutari! Vin cu o precizare! Aceasta optiune este valabila doar pentru telefoane cu Android sau pentru tablete. Daca vreti internet pe laptop trebuie obligatoriu stick sau modem cum doriti sa-l numiti si, cel mai important, sim special pentru modem! Si acest pachet costa in service-uri 49 pounds! Sim pentru laptop nu se gaseste separat! Doar cu modem. Si costa. Sim-ul pentru telefon nu merge la modem! Iar pentru laptop optiunea de 15 pounds da dreptul doar la 3 G trafic de date! Care trec fff repede daca vrei sa vorbesti pe Skype cu video. Fara minute! Si din cate am auzit, 3-ul din UK merge in DK sau IRL doar 3 luni! Dupa asta cica e indicat sa cumperi alt sim. Dar asta nu stiu sigur.
  2. Salut! Trebuie sa stii destul de bine pt ca practic e singura limba cu care comunici atat cu dispeceratul cat si cu cei de la birouri in Slovacia. Vorbit dar mai ales scris. Sau germana daca esti la o speditie ce are treaba mult cu Germania.
  3. Buna ziua! Daca este vre-un coleg din Botosani de la Bring, acasa in acest moment rog sa-mi trimita un MP cu un nr de telefon sa pot sa-l sun. multumesc!
  4. Nu depasesc cele 56 ore sau 90 in una sau 2 saptamani. Duminica este prima perioada, vineri a 6-a. Ma opresc vineri la ora 14.00. Pot sa plec sambata la ora 15 spre baza (?) sau trebuie sa am o zi stationata total, sambata, cum am auzit de la alta persoana, si atunci plec duminica la ora 00.00. In saptamana curenta as avea deci tot a 6-a perioada.
  5. Salutare! Nu vreau sa fac un alt topic dar am o problema! Dupa o pauza de 48 ore de vineri pana duminica la pranz incep practic saptamana mea de lucru. Deci pana vineri am 6 perioade. Ma opresc vineri la ora 14 . Stiind ca trebuie sa fac o pauza de 24 ore minim, cand am voie sa repornesc deoarece vreau ssa vin la baza, pauza de 24 fiiind prins in alta localitate. Duminica la ora 00.00 sau pot sa plec sambata la ora 14.01?
  6. Noroc bun la toti! Am lucrat la Petronic 3 luni. Dar cu 3 zile inainte de Craciun mi-a cerut sa mai stau inca 2 luni . In continuare. Normal ca am refuzat dar asta a fost un motiv sa ma dea afara. Nu stiu cine sunt cele 2 persoane care spun ca au lucrat la ei dar din cate stiu eu erau doar 2 camioane. Unul in tara si eu pe comunitate. Acu se pare ca au mai luat cateva camioane. Cu banii a fost "ca la Flanco" cu spunea un fost coleg. 300 acu, 400 saptamana viitoare, etc... Dar pt camioane a avut. In rest daca "te descurci" e bine. Adica sa-ti iei singur lichid de parbriz, ulei pt motor, manusi si ce mai trebuie. Eu de la patron nu am vazut nimic. Magnet la descarcari, descarcari si incarcari cat mai multe, ca doar primea bani pt ele. El, nu eu. Si dupa ce am plecat de la el refuza sa-mi plateasca diurna restanta. Fara motiv, doar ca s-a suparat pe mine! Cum sunt sigur ca cei 2 din Iasi sunt unull si acealasi cu patronul, rog sa ma contrazica. In rest drumuri bune colegii si stati cat mai departe de aceasta firma si de patronul ei, Robu.
  7. Seara buna! Daca vrea cineva din Botosani sa mearga maine (sambata, 5 ian. ) dimineata la Savinesti, Neamt, astept un PM pana la ora 22. Merg cu masina personala.
  8. In primul rand sa fii calm! In al doilea rand sa fii foarte atent la prioritati. In aceeasi zi cu mine cineva a picat dupa 2 metri pt ca nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. FFF important prioritatea la ronduri! Eu cel putin nu am avut nici o intrebare de la politist. Am discutat lejer doar generalitati despra lumea actuala. Ce sa faci 45 de minute! Multa bafta!
  9. A fi in pauza inseamna practic ca roata sa stea! Fix! Deci exista pauza de 45 minute in echipaj. 45 minute dupa 9 ore (4,5+4,5) ore condus!
  10. Ziua buna colegi! O intrebare! Stie careva o scoala sau pe cineva cu cap tractor si semiremorca din zona Botosani cu care as putea sa fac cateva ore de manevre? Contra cost bineinteles! Chiar si la Suceava!
  11. Daca vrea cineva sa mearga din Bacau maine, joi, la Miercurea Ciuc , sa telefoneze la 0748889147. Eu merg cu masina personala si ma intorc tot in Bacau. Drumuri bune!
  12. Maine dimineata vreau sa sun si eu. Sunt incepator dar daca ma cheama, merg eu cu masina din Botosani. Mai vorbim.
  13. Un alt exemplu de muchie de cutit! Awesome Russian Style Drifting
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.