Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

danchi72

Members
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danchi72

  1. danchi72

    3.uk

    Salutari! Vin cu o precizare! Aceasta optiune este valabila doar pentru telefoane cu Android sau pentru tablete. Daca vreti internet pe laptop trebuie obligatoriu stick sau modem cum doriti sa-l numiti si, cel mai important, sim special pentru modem! Si acest pachet costa in service-uri 49 pounds! Sim pentru laptop nu se gaseste separat! Doar cu modem. Si costa. Sim-ul pentru telefon nu merge la modem! Iar pentru laptop optiunea de 15 pounds da dreptul doar la 3 G trafic de date! Care trec fff repede daca vrei sa vorbesti pe Skype cu video. Fara minute! Si din cate am auzit, 3-ul din UK merge in DK sau IRL doar 3 luni! Dupa asta cica e indicat sa cumperi alt sim. Dar asta nu stiu sigur.
  2. Salut! Trebuie sa stii destul de bine pt ca practic e singura limba cu care comunici atat cu dispeceratul cat si cu cei de la birouri in Slovacia. Vorbit dar mai ales scris. Sau germana daca esti la o speditie ce are treaba mult cu Germania.
  3. Buna ziua! Daca este vre-un coleg din Botosani de la Bring, acasa in acest moment rog sa-mi trimita un MP cu un nr de telefon sa pot sa-l sun. multumesc!
  4. Nu depasesc cele 56 ore sau 90 in una sau 2 saptamani. Duminica este prima perioada, vineri a 6-a. Ma opresc vineri la ora 14.00. Pot sa plec sambata la ora 15 spre baza (?) sau trebuie sa am o zi stationata total, sambata, cum am auzit de la alta persoana, si atunci plec duminica la ora 00.00. In saptamana curenta as avea deci tot a 6-a perioada.
  5. Salutare! Nu vreau sa fac un alt topic dar am o problema! Dupa o pauza de 48 ore de vineri pana duminica la pranz incep practic saptamana mea de lucru. Deci pana vineri am 6 perioade. Ma opresc vineri la ora 14 . Stiind ca trebuie sa fac o pauza de 24 ore minim, cand am voie sa repornesc deoarece vreau ssa vin la baza, pauza de 24 fiiind prins in alta localitate. Duminica la ora 00.00 sau pot sa plec sambata la ora 14.01?
  6. Noroc bun la toti! Am lucrat la Petronic 3 luni. Dar cu 3 zile inainte de Craciun mi-a cerut sa mai stau inca 2 luni . In continuare. Normal ca am refuzat dar asta a fost un motiv sa ma dea afara. Nu stiu cine sunt cele 2 persoane care spun ca au lucrat la ei dar din cate stiu eu erau doar 2 camioane. Unul in tara si eu pe comunitate. Acu se pare ca au mai luat cateva camioane. Cu banii a fost "ca la Flanco" cu spunea un fost coleg. 300 acu, 400 saptamana viitoare, etc... Dar pt camioane a avut. In rest daca "te descurci" e bine. Adica sa-ti iei singur lichid de parbriz, ulei pt motor, manusi si ce mai trebuie. Eu de la patron nu am vazut nimic. Magnet la descarcari, descarcari si incarcari cat mai multe, ca doar primea bani pt ele. El, nu eu. Si dupa ce am plecat de la el refuza sa-mi plateasca diurna restanta. Fara motiv, doar ca s-a suparat pe mine! Cum sunt sigur ca cei 2 din Iasi sunt unull si acealasi cu patronul, rog sa ma contrazica. In rest drumuri bune colegii si stati cat mai departe de aceasta firma si de patronul ei, Robu.
  7. Seara buna! Daca vrea cineva din Botosani sa mearga maine (sambata, 5 ian. ) dimineata la Savinesti, Neamt, astept un PM pana la ora 22. Merg cu masina personala.
  8. In primul rand sa fii calm! In al doilea rand sa fii foarte atent la prioritati. In aceeasi zi cu mine cineva a picat dupa 2 metri pt ca nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. FFF important prioritatea la ronduri! Eu cel putin nu am avut nici o intrebare de la politist. Am discutat lejer doar generalitati despra lumea actuala. Ce sa faci 45 de minute! Multa bafta!
  9. A fi in pauza inseamna practic ca roata sa stea! Fix! Deci exista pauza de 45 minute in echipaj. 45 minute dupa 9 ore (4,5+4,5) ore condus!
  10. Ziua buna colegi! O intrebare! Stie careva o scoala sau pe cineva cu cap tractor si semiremorca din zona Botosani cu care as putea sa fac cateva ore de manevre? Contra cost bineinteles! Chiar si la Suceava!
  11. Daca vrea cineva sa mearga din Bacau maine, joi, la Miercurea Ciuc , sa telefoneze la 0748889147. Eu merg cu masina personala si ma intorc tot in Bacau. Drumuri bune!
  12. Maine dimineata vreau sa sun si eu. Sunt incepator dar daca ma cheama, merg eu cu masina din Botosani. Mai vorbim.
  13. Un alt exemplu de muchie de cutit! Awesome Russian Style Drifting
  14. Seara buna! Toti care a-ti sunat si a-ti fost chemati sunteti incepatori?
  15. http://www.sport.ro/masini/video-ingrozitor-ce-se-intampla-cand-soferul-unui-camion-adoarme-la-volan.html
  16. Chiar nu poate nimeni sa dea o mana de ajutor la aceste intrebari?
  17. Multumiri pentru raspunsuri. Ma intreb daca nu ar merge si legalizari la fisa medicala si psihologic ca ar fi mai ieftin. Sau si mai bine daca nu le este suficient doar copii la toate documentele dupa ce in prealabil le-ai aratat originalele.!!?? Si ar mai fi o problema cred ff utila celor incepatori! Daca sunt sunat de o firma, in afara de intrebarile lor, trebuie sa avem si noi intrebari despre firma, postul pe care aplic si masinile din dotare! Cam care ar fi intrebarile utile pe care ar trebui sa le adresam angajatorului? Cum sa ne putem da seama daca e bine sau nu pentru noi? Care sunt metodele de a evita o teapa de toata frumusetea? Sa nu regretam apoi luni sau ani ca am semnat cine stie ce contract! Poate ca cer cam multe, dar nu cred ca pe cineva din cei cu experienta il incurca cu ceva cateva sfaturi date din inima! Multumiri pentru intelegere! Dan C.
  18. Salutari la toti! Tot vad pe aici diverse discutii despre dosarul pe care trebuie sa-l pregatesti la angajare sau pe care ti-l cer de la firme. As vrea sa aflu cam care ar trebui sa fie compozitia acestui dosar! Banuiesc, pentru inceput: - copie CI fata+verso - copie permis fata+verso - copie atestat marfa (+persoane daca exista) - copie atestat ADR daca exista - copie card taho - copie carnet european de sanatate - fisa medicala (copie??) - fisa psihologic (copie??) Am pus doar copii peste tot. Nu cred ca r fi necesare originale la ceva nu?
  19. Salut colegii. Stie cineva ceva despre firma de recrutare Authentic Style City? Am primit azi un email de la ei si as vrea sa stiu daca a mai plecat cineva cu ei si daca sunt sau au colaboratori seriosi! OPORTUNITATE,SOFER DE TIR IN EU AUTHENTIC STYLE 7 iunie 2012, 08:42 Către: AUTHENTIC STYLE Authentic Style City : cauta soferi profesionisti pentru EU Permis B,C,E Card tahograf ADR Fisa medicala Cazier judiciar Cont bancar(swift) Cunostinte de conversatie(engleza,germana,franceza) Comisionul agentiei noastre este 0. Trebuie sa dispuneti doar de c/valoare transportului de la Bucuresti catre angajator,(aprox 130-140 euro) In plus,daca faceti dovada ca aveti o experienta bogata in EU ca sofer de tir,va vom propune si solutii mai bune…. Daca sunteti de acord va rugam completati formularul atasat mai sus(EXPERIENTA SE COMPLETEAZA IN NUMAR DE ANI SAU LUNI,IAR NIVELUL DE LIMBA STRAINA CUNOSCUTA DE LA 1-10,NU BIFATI CU “X”)….daca sunteti in imposibilitate de a complete acest formular,va asteptam la sediul nostru. Detalii suplimentare la telefon RAZVAN DUMITRASCU Tel/Fax :0040216670077 Mobil:004/ 0765250007 www.jobsauthentic.com office@jobsauthentic.com SC AUTHENTIC STYLE CITY SRL
  20. Salut! In primul rand ar fi indicat sa mergi la cursuri. Eu am facut la IFPTR si ne-au dat o carte cu intrebari si raspunsuri pt marfa, o brosura pt AETR. Pentru testul de pe PC vei avea doar intrebari din marfa. Pentru agabaritic alt test. Pentru ADR am primit 3 carti. Doua cu teorie si una cu intrebari si raspunsuri. Si aici se dau teste diferite la PC pentru colete si pentru cisterna. Daca citesti se poate lua usor la colete. pentru cisterna e un pic mai dificil. Dar merge. Daca citesti, nu te grabesti si o iei logic. Si daca mergi la cursuri mai faci si teste pe calculator care te ajuta. Bafta!
  21. Seara buna! Cunosc subiectul cu ora 9 si stiu si raspunsul! LA toate celellalte intrebari s-a dat raspuns corect. S-a lasat acest rapuns sa fie dat de fiecare candidat. Sa nu fie chiar totul mura-n gura. La acest capitol tre sa stiti bine cu ce se mananca. Deci este o greseala intentionata! Multa bafta la atestate!! PS! Si eu tot sambata dau atestatul asa ca stiu cazul bine!
  22. danchi72

    Intrebare !!

    Acu depinde de ce varsta ai! Daca ai 19 ani, sfatul meu e sa te tii de facultate si tinerete! Inca nu ai ajuns la varsta la care sa fii plecat de acasa tot timpul. Mai ai de agatat o pustoaica, de mers prin cluburi, sa te distrezi! daca te apuci de pe acum, i-ti vei da seama ca a trecut timpul si ai devenit adult fara sa treci prin tinerete. Arata f frumos sa pleci sa te plimbi dar, ... Mai gandeste-te!
  23. Dupa calea ferata, 50 metri, sunt interzise oprirea, stationarea, intoarcerea si mersul inapoi! Depasirea este permisa!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.