Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ptk

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

ptk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut colegii, Cum procedati cu thermokingu atunci cand mergeti sa faceti un dus sau cand opriti sa mancati? Ce solutii avem sa lasam motoru pornit si masina incuiata. Mai mult de 8-10 min nu ramane aceeasi temperatura pe care o setezi. Cu stima!
  2. Multumesc pt raspuns Ssp, acum voiam sa va mai intreb de taxe pe ungaria, austria, germania. Ce stiti de ele pt autoutilitara sub 3,5 T. Multumesc
  3. Salut colegi, saptamana viitoare voi pleca in prima curta pe un Sprinter <3.5 T. 1. Acum referitor la orele de condus/pauza/somn, acestea trebuiesc respectate ca si la camioanele mari? Si daca da, cum le-as putea impartii ca sa nu am probleme. 2. Ce acte imi mai sunt necesare pe parcursul cursei in afara de : foaie de somn (Tageskontrollblatt ), CMR, Asigurare CMR, RCA, documentele firmei de transport, buletin, pasaport, permis, talon ? Va multumesc, o zi frumoasa !
  4. Salut, Si eu sunt incepator in ale transportului, de curand am achizitionat un Fiat Ducato 3.5 T dotata cu izolatie frigorifica tip DVD, refrigerare. Din cat m-am interesat pe Germania si Austria este obligatoriu ca soferul sa aiba asupra sa "carnetul de bord" sau "foaia de somn". Acum rugamintea mea este daca vreunul dintre colegi ne poate arata si cum se completeaza aceasta, este in limba germana si nu prea ma descurc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.