Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

skimmere

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    galati

Contact Methods

  • Yahoo
    panicaadrian

skimmere's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutari, Ma numesc Adrian si lucrez pe firma mea ca distribuitor si colaborator in domeniul publicitatii! Pe langa ca trebuie sa imi fac treaba ,fiid independent am mica problema la (fahrtenbuch) adica caietul de bord al masinii! Masina fiind o masina mica ,dau un ex. opel combo ,in care eu in caiet trebuie sa imi completez km parcursi servici,privat,cat am alimentat,ce reparatii sau ce piese am cumparat ,ce consum are si cu toate astea scrise in caiet trebuie la sfarsit de an sa le duc la finante unde ei imi vor deduce di taxa care trebuie sa o platesc anual,adica ei imi vor calcula ce suma am cheltuit si imi vor plati nr de km parcursi ,binenteles banii care reies imi vor scadea la impozit! Acum intrebarea mea este daca este sau cunoaste careva un program sau vreun fisier in excel care poate face asa ceva gen calcule la ce am spus eu mai sus! Am gasit un program dar este in germana si nu prea ma pricep la contabilitatea lor si la termenii specifici! Va multumesc si astept raspunsuri!
  2. nu, eu m-am referit ca datorita lor adica in sensul ca e liber uneori sau chiar cand nu este libera soseaua, noroc de statie si daca nu o ai te tii pusca dupa ei ca ai siguranta ...ca ei comunica si asta e un atu in plus la drum!
  3. da asa! si e mai liber ,fara radare! fac galati-ajud-bv-sibiu-arad-wiena
  4. Sunt nou aici si am intrat pe acest forum deoarece am sofat camioane dar m-am lasat de ele,am permis ,b-c-e din 1999 am 31 ani si actual conduc un furgon personal carand cauciucuri.Stiind care e situatia pe drumuri merita un sfat,o idee in plus nu strica! Cel mai mult imi place sa conduc noaptea ca ajung mai repede la destinatie si asta datorita tiristilor! multumesc si va doresc la toti sa fiti la timp acasa!
  5. skimmere

    Ex-U.E

    da sau schimbat dar prima data se trece prin mana politiei!cum vad cate un tir sau camion cu numere din europa,vorbesc in limba lor si tu ca sofer ai sa intelegi decat euro sau dolari amenda! Eu am fost in ucraina si e jale!Chiar si la piata sau magazin daca te vede strain te intreaba daca ai euro sau dolari ca sa platesti cu ei! Am sa revin cu noutati!
  6. de peste tot se fura! eu eram cu masina mica si ma duceam in R.Moldova avand marfa cu cauciucuri!Si cum la ei nu vezi politie decat de sarbatori ,noaptea am vazut o masina pe avarii si 2 tipe sau pus in mijlocul soselei sa ma opreasca sa le ajut!Nam apucat sa ma dau jos si a aparut 2 tipi ceafa groasa pe partea din stanga si dreapta noroc ca am avut spreiul lacrimogen in masina langa casetofon si motorul pornit,am dat un jet in dreapta si am calcato iar apoi am deschis toate geamurile ca asa ma cam loase si pe mine un pic,si gaz pana la destinatie!Cam asta a fost singura isprava patita in afara si nu cu camionul dar cu masina mica.Ce sa mai zic daca ai fi cu tirul?acolo cu 200 dolari cam faci legea!
  7. http://rarbg.com/torrents/filmi/download/8be68da12cf6fb521b0672d3bd653536d231645c/torrent.html torrentul si http://www.torrentreactor.net/torrents/5403489/Microsoft-Autoroute-2011-Keygen serialul
  8. da ,mai este si pe portiunea deva-arad tot asa se fura motorina ! Pe Italia se fura de la intrare in Roma ,la Bergamo tot asa se fura motorina dar si camioane care sunt la stationare in weekend,avand modul de operare noapte taie prelata verifica marfa daca se merita sa fure o parte sau tot tirul!Pretul?daca e vorba de tir 3000-4000 euro la soferul care sa-l duca la destinatie si restul,nu mai stiu. Cu ce opereaza in afara!pompa de combustibil costa in jur de 100 euro si in timp de 3 minute scoate 250 l.Apoi mai au o achizitie perna de deschis usi se gasesc si in service auto ,si o cheie de spart lacate.Opereaza in grup de minim 3-4 persoane. Am cunoscut ca am lucrat acolo si mai cunosti unul altul si afli. Un drum cat mai bun!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.