Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cornel33

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cornel33

  1. cred ca confunzi lucrurile si persoanele )) ia zi tu de ce m-au dat afara? ca eu unul cand am intrebat nu mi-au zis motivul?
  2. spaima 73...cum lucrezi de 5 ani la ei cand in 2010 la alt topic despre firma asta spuneai ”cunosc colegi care au plecat cu ei” esti doar unul pus de patron sau de cine dumnezeu stie sa prostesti lumea. acolo in firma au viata doar cai care sa dau pe langa dispecer. nu e o firma ok. e pierdere de vreme si multa prosteala si injoseala. are dreptate colegul truck_driver. e ffffff adevarat ce spune.
  3. 0241750200 Ana Maria Dringu.... mail nu am... i-l poti cere ei, ea se ocupa cu angajarile
  4. da, colegi, eu am lucrat la drija trans 7 luni... banii i-am primit, program de lucru 15 ore... dar m-au anuntat telefonic ca sunt concediat cand eram acasa in concediu... asa ca nu va riscati cand nu mai au nevoie de voi va dau cu sutul in fund fara explicatii...dispecerii sunt sub orice critica, te injosesc si spala cu tine pe jos... asa ca mai bine cautati firme serioase. astia sunt neseriosi.nu e tocmai placut sa te trezesti somer cand stii ca ai muncit si ai fost serios.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.