Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

manu

Members
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de manu

  1. Cum zice si Bernard cand ne plangem de kilometri daca nu va placce asa ? Uite aici dosare de la baieti din moldova care vin sa lucreze cu 300 de euro pe luna . Si cand m-am referit la moldova bag si braila in subiect chiar daca nu sunt moldoveni multi acolo . Dar hartl este plin de ei si uite asa se alege praful de firma
  2. Salut eu am un an la HARTL , pentru experienta este o firma minunata deci relax si hai la munca 600 de euro pentru ineput eu zic ca este bine .Primele doua saptamani va fi mai greu pana va obisnuiti cu gabaritul daca nu ati mai lucrat , apoi totul o sa fie ok. In privinta titularilor daca nu va intelegeti cu ei se pot schimba dar nu cred ca vor exista probleme de genul asta . Deci succes tuturor si poate ne intalnim la munca
  3. Nesimtit ala care filmeaza poate colegu din filmare a ramas fara loc de munca dupa filmarea asta > > > > > >
  4. Dvd , filme :D :D :D ai avut noroc mey dar tot mor de ras :D :D :D :D :D :D
  5. Ai dreptate colegu titular te face cand vrea Bernard , dar stiu un coleg care a fost in firma cand s-au facut titulari si avea decat 2 saptamani si la facut titular ;) ;) Poze de la HARTL ;) ;)
  6. Colegu din cate stiu eu hartl nu mai primeste dosare pana pe 1 martie dar daca nu te grabesti merita asteptat ;)
  7. Foarte frumos Alin , sper sa conduc unul ;)
  8. Nu lucrez la dumagas dar cunosc soferi de la mn din zona care sunt si de 5 ani la ei si eu daca nu as avea experienta as merge la ei ;)
  9. Nu eu nu lucrez la ei dar am multi prieteni care lucreaza :)
  10. Ai mare dreptate colegu stiu am multi prieteni care sunt hartl si spun exact cum spui si u pt a face experienta e cea mai buna firma . Nu ai contract ca la dumagas ;) ;)
  11. manu

    Chestionar pentru soferi

    Sunt destule Victor ;)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.