Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

driver x

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre driver x

  • Dată Naștere 04/13/1985

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

driver x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. lucian_timisoara, Thomas nu isi bate joc de nimeni si nici nu are glume in program, trateaza aceasta problema cu maxima seriozitate si analizeaza f bine viitorii angajati, au fost la interviu oameni cu ani grei de experienta pe cisterna pe comunitate care nu au fost angajati pt ca pur si simplu nu erau oamenii potriviti pt aceasta firma, totusi are bunul simt de te suna si iti spune daca e da sau nu, poate fi un DA surprinzator sau un NU si mai surprinzator pentru unii, motivul e mai greu de explicat dar el stie bine ce cauta si mai nou, de cand a inceput sa se vb pe forum de acesta firma, are si de unde sa aleaga.... Raspunsul pe care l-ai primit are o motivatie, ceva nu a fost conform criteriilor. si inca ceva Thomas nu promite nimic niciodata innainte de interviu si aici nici nu incape vorba de pile cunostinte si relatii ( nu vb din auzite, cunosc exemple ff clare).
  2. Ce zici tu colegule de comunicare......... omul vorbeste foarte frumos la telefon, asta cand vorbeste, sa vezi ce interviuri face, ca dupa ce te testeaza verbal si iti dai demisia ca joi pleci in DK nu mai vorbeste, de loc, si abia dupa aia iti dai seama ca degeaba vorbeste ca defapt nu are CUVANT.... PS: "Domnule" Crisian dupa acel interviu din aprilie nu va sunasem sa imi spuneti la ce autocar am rezervare ci sa imi cer scuze si sa nu va tin incurcat pt ca am fost selectat de o firma muuuuult mai serioasa si am acceptat sa lucrez cu ei, numai ca abia apoi am realizat ca daca nu aveam norocul acesta acum eram somer de bunavoie ( sau ca prostu mai bine zis)! Asa ca "sanatate" si din partea mea, sunteti un om de "cuvant"!!!
  3. Pana acum ceva timp nu prea condusesem masini cu cutie automata decat ocazional dar nici nu vroiam sa aud de ele pt ca "un sofer meserias tre sa fie as la mestecat in benzina" , asta pana nu de mult, cand am fost nevoit sa conduc camion cu cutie automata si pot sa zic ca in maxim o saptamana m-am indragostit , Acum daca ma intreaba cineva raspunsul sigur e AUTOMATA, AUTOMATA, AUTOMATA!!!!! bineinteles ca in situatii unde este necesar comutata pe manual dar si asa tu doar ii spui ce treapta de viteza ti-ar placea si ea imediat te serveste !!!!!!!!
  4. Alex sofer - nu imparti soferii la bani ci banii la soferi si va iesi chiar o suma mult mai mica, infima (120/7.268=0.016)
  5. Pe youtube e tot acest film dar am extras doar melodia in format mp3, se gaseste on-line un program pt asta!!!!
  6. Salut ovman, cred ca stiu unde lucrezi acum si inteleg si ce e aia pasiune fata de TIR-uri dar gandestete bine ce vrei sa faci, lasa un numar de tel (eventual pe PM) sa vb si cred ca as fi in masura sa iti fac o idee despre ambele situatii, am fost si eu in situatia ta !!!!
  7. Nu ai cum sa inveti decat exersand sau daca ai noroc lucrand, din cate stiu eu pe la scoala de soferi nici nu se incurca cineva sa te invete mersul innapoi cu remorca, cand am facut eu scoala in 2003 instructorul mi-a zis ca nu ai voie sa mergi cu spatele cu remorca, si dupa jumatate de an dupa ce m-am angajat sefu mi-a prezentat capul tractor (ROMAN), remorca parcata sepatar in fata ferestrei biroului sau, intr-o pozitia din care se iesea numai cu spatele si viraj dreapta dupa gard si privindu-ma carcotas mi-a zis "spor la treaba" . Am tras puternic aer in piept, am pornit "afumatoarea", am recapirulat repede in gand sfaturile unui prieten - cum se cupleaza remorca, le-am "impreunat", si plin de emotii am plecat,cu spatele, in prima mea cursa (aveam 18 ani si jumatate, ajungeam la 50 kg doar daca ma udam bine si mai avean si 4 spectatori care asteptau marele amuzament ). Pot sa zic ca am avut mare noroc ca mai facusem manevre de mers innapoi cu ARO lu tata cu remorca pe la tzara. Asa ca spor la exersat sau succes la angajare!!!!!
  8. Cand, unde, cum?!!!!!!!? Asteptam informatii/nr de tel Multumim drumuri bune!!!!!
  9. Daca vrea cineva melodia, sa lase un mesaj pe privat, o am in ambele variante! :)
  10. Pana la urma ce s-a intamplat? Cine a castigat cel cu "roti-cheia" sau celalalt!?!?!? :)
  11. Colegii se mai fac angajari la kurt sau inca sunt "inghetate"!?!??!
  12. Ce faci Red-Dog ai ajuns, ai intrat in paine? Daca intri pe aici da un semn de viata sa stim si noi cum e!!! Drumuri bune si spor la bani!!
  13. Adica nu se ia in calcul daca vrem sa formam intre noi un achipaj? Ca nu am inteles prea bine cu +1!!
  14. Am si eu o intrebare: daca suntem 2 colegi cu experienta putem pleca direct echipaj din romania sau distributia pe masini se face la fata locului in functie de necesar.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.