Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

zanfirion

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    -

Contact Methods

  • Yahoo
    -

zanfirion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Am fost la ei in 2010 n-eau dat teapa cu 1000 .2000 euro de caciula.schimbindu-ne contractul de munca de pe cz pe polonia.acelasi don cu robert si daniel raminind marii bastani iar cand ceream banii ne trimrteau in cz.o magarie de nedescris.l-eam lasat tiru in franta si am plecat.ne recuperand banii nici in ziua de azi..
  2. la dunca am fost eu la ei vineri.te pune la proba apoi astepti pana te cheama ei.
  3. colegu trebuie sa vi cu 200e de acas ca , garantia masinii apoi platesti 50e pana faci 3000e.apoi daca esti incepator dai o declaratie de ,,incepator si daca pleci pana faci un an la ei platesti 1000e.intereseazate bine .
  4. maxima logistic bucuresti nota 0.promite 15000-17000km iar mai mult de 10000-11000 in echipaj ori 13centi la suta nu poti sa faci.si nici acei bani putini nu i dau.
  5. da colegii am lucrat eu acolo 3 sapt. am facut 9000km in echipaj.am cerut curse si drept rasplata mia zis ca sa plec.am plecat si nici acum nu am luat banii.numai cu magnetul pus tre sa lucrezi nu vrei poti sa pleci.tre sa merg la tribunal ptr a lua banii.am toate doveziile.nu sti cine e seful,toti te comanda iar la bani niciunul nu vrea sa plateasca.patronii sunt turci...au niste jafuri de renault premium luate de la norbert,cam 500000 mi km la bord.incercati si o sa ne intalnim pe la tribunale pentru a lua banii.luativa tot timpul copie de pe cmr, orice dovada este buna.se mai fac si alte magarii,vi le spun la timpul lor.bafta celor care vor sa incerce.
  6. in procesul verbal scrie,,fermo administrativo ed affiidamento in custodia,,articol.214.acum fiecare gandeste in felul lui.dna maria de la arcese spune ca se cheama imobilizare eu zic ca este sechestrare,poate cineva sa dea un verdict?.multumesc. am mai avut probleme odata in spania din vina mea nu am avut sa dau amenda 125.eur am ramas in parcare mia luat actele mia lasat un nr.de tel si a doua zi cand am avut banii i-am sunat au venit am dat banii mi-au dat actele si gata.dar nu mi-au dat masina in custodie la nimeni,mi-au facut un proces de amenda,si atat.masina a ramas in custodia mea eram obligat sa stau langa ia .
  7. arcese transport romania nota 1 sclav curat dupa ce ca iei 1050 eur te mai pune sa scoti si cardul,sa depasesti programul de 21 orela lucru in 2 soferi programul de munca este de 3 luni nu ai frigider la tir mergi pe nationale cursele sunt calculate incat niciodata nu ajungi la timp ,te pune sa descarci tirul,ex, la cauciucuri,esti vizat tot timpul de politie ptr k stiu si ei ca nu sa respecta diagrama in germania de 3 ori ma oprit intro sapt.in italia mia confiscat tirul ptr.programul de lucru. etc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.